Přijďte na brněnský křest románu Děti vánice

Tereza Matoušková v dubnu vydala již pátý příběh z oblíbeného Podmoří. Děti vánice jsme sice již pokřtili (foto ze křtu), pokud jste se však nemohli zúčastnit, máme pro vás skvělou zprávu. Společně s autorkou Terezou Matouškovou jsme se rozhodli knížku slavnostně přivítat ještě jednou, tentokrát v Brně, a to v sobotu 30. dubna.

Deti-vanice-krestPodmoří – svět pod hladinou moře, který udržuje v chodu mechanické slunce. Žít zde není jednoduché, což hrdinové Terezy Matouškové již nejednou pocítili. Ani v Dětech vánice je osud šetřit nebude. Opět se můžete těšit na napínavý příběh z propracovaného světa a množství postav, z nichž o žádné nelze jednoznačně říct, zda stojí na straně dobra či zla. A pokud jste ještě Podmoří nenavštívili, nemusíte se bát, že byste se při cítili ztracení. Kniha má samostatný děj, do kterého samozřejmě zasahují hrdinové a události předchozích příběhů, ale vše je srozumitelné i pro nováčky.

Přečtěte si ukázku nebo si ji poslechněte zde.

Brněnský křest se odehraje v sobotu 30. dubna od 17.00 v čajovně Chajovna (Dominikánské nám. 6/7, Brno). Více informací najdete na FB události.

Společně s autorkou se na všechny moc těšíme!

Knihu můžete zakoupit se slevou přímo u nás na webu nakladatelství Epocha, ve všech dobrých knihkupectvích a jako e-book.

 

Anotace:
Národům Podmoří vládnou elitní čarodějové – zasvěcení. Někteří studují zákony fungování magie, jiní navrhují složité stroje… a další bojují. Málokdy táhnou za jeden provaz a následky jejich válek vyrývají do podoby světa hluboké jizvy. Jenže ne vždy zabíjí pouze bojová magie. Když kouzla ponechaná napospas osudu zdivočí, sama se stávají hrozbou…
Zorena Rútid sebrala posily a táhne spolu se svým druhem na pomoc Lerienu zmítanému nepokoji. Cestou je však stihne vánice. Záhy se ukáže, že v horách na čaroděje čekají větší problémy než sněhové závěje. Odkázáni sami na sebe čelí chladu a stínům minulosti. Zapomenuté i té nedávné.