Tarja a Sharon živě na jednom pódiu na plzeňském Metalfestu

O tom, jak Tarja zazářila v prosinci loňského roku v Praze, už jsem tady psala. Její další koncert v Čechách v rámci oblíbeného Metalfestu byl ale natolik pozoruhodný, že jsme se spolu se Zuzkou Šafářovou rozhodly alespoň pro krátký fotoreport.

Coby partnerku si totiž metalová diva z Finska Tarja Turunen nepozvala nikoho menšího než půvabnou, neméně slavnou mezzosopranistku z Holandska a kapely Within TemptationSharon den Adel. A jelikož je v plzeňském amfiteátru na dění na pódiu krásně vidět, udělaly jsme pár snímků nejen obou krasavic…

 

Na horkém pódiu Metalfestu se v ten samý den předvedli i zástupci české hudební scény, konkrétně staří (i mladí) dobří Citrón.

 

 

Další sobotní hvězdou byla folkmetalová kapela z Finska Ensiferum.

 

 

Velké oblibě se těší také dánsko-švédská banda Amaranthe kolem sympatické Elize Ryd.

 

 

S příchozím večerem už pódium ovládla usměvavá Tarja Turunen.

 

 

Za nemalého aplausu se k ní přidala Sharon den Adel, spolu s Tarjou si zapěly nejprve song Angel od Within Temptation.

 

 

Dalším úchvatným duetem byla Tarjina skladba I Walk Alone.

 

 

A dočkali jsme se i dechberoucí písně Paradise (What About Us).

 

 

Závěr koncertu už opět patřil Tarje.

 

 

Fotila: Zuzana Šafářová

Diskografie:
Tarja
S Nightwish:
Angels Fall First (1997)
Oceanborn (1998)
Wishmaster (2000)
Century Child (2002)
Once (2004)

Sólo:
My Winter Storm (2007)
What Lies Beneath (2010)
Colours in the Dark (2013)
The Brightest Void (2016)
The Shadow Self (2016)

Within Temptation
Enter (1997)
Mother Earth (2000)
The Silent Force (2004)
The Heart Of everything (2007)
The Unforgiving (2011)
Hydra (2014)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

Cookie je krátký textový soubor, který navštívená webová stránka odešle do prohlížeče a následně uloží na váš disk. Ukládají se různé informace a nastavení, určená k lepšímu načítání webu, započítání do číselníků počítadla návštěvnosti, nebo v případě stránek s reklamním obsahem, vyhledá podle jiných již uložených cookies, reklamu přímo pro vás. Jak jste někde hledali novou pračku, vyskočí na vás pračky na každém webu, který si reklamou přivydělává.
Více informací naleznete na odborných stránkách, u tetičky WIKI, nebo strýčka Googla.

S pozdravem
Děti noci

PS: U nás pračky ani jiná zařízení nenaleznete :)

Zavřít