Soutěž o Síť snů – vyhodnocení

Nakladatelství Fantom Print nám věnovalo do soutěže fantasy román Síť snů Petry Kubaškové. Ukázku si můžete přečíst zde. Soutěž včera skončila. Ke komu kniha poputuje?

 

Anotace:
Monika, pětadvacetiletá ilustrátorka na volné noze a také tak trochu kartářka, si od návštěvy muzea slibovala víceméně rutinu. S čím určitě nepočítala, byla tajemná žena, která se ji snaží varovat před smrtícím zlem, avšak volí k tomu způsob, který Moniku doslova připraví o spánek. Navíc má zachránit někoho, jehož jméno do té doby ani neslyšela. Po nitkách se začíná rozplétat prastarý příběh o lásce a nenávisti, oddanosti a marné oběti. Nyní má zemřít někdo další – nebo už se tak stalo? Moničin život se začíná pomalu a nebezpečně zapřádat do klubka tajemných událostí a osud jí navíc postaví do cesty muže, který jí může ze všeho pomoci ven, nebo ji stáhnout mnohem hlouběji. Příběh dvou žen, které uměly mluvit se zemí, uvízne v zákeřné síti snů a pradávné zlo mezitím sílí a vyčkává; stačí jediná nesprávná myšlenka v tu nejméně vhodnou chvíli a celý svět je najednou proti vám.

 

Soutěžní otázky:
1) Kdo je autorem obálky Sítě snů?
2) Uveďte alespoň dvě knižní série z Fantom Printu, které Petra Kubašková přeložila.

 

Správné odpovědi:
1) Luis Royo
2) Riley Jenson, InCryptid, Upíři z Chicaga, Edie Spence, Stínové operace, Noční lovci, Šerochodec, Světlonoš, První linie ad.

 

Do soutěže přišlo celkem 20 odpovědí, velká většina správných.

Vylosována byla: J. Trnobranská z Kladna

Blahopřejeme.