Soutěž o knihu Fiorella a hřbitov upírů

Nakladatelství MOBA nám věnovalo do soutěže román pro mládež Fiorella a hřbitov upírů Vlastimila Vondrušky, příběh z období vlády císaře Rudolfa II. Pošlete odpovědi na soutěžní otázky a kniha může být třeba vaše.

Vlastimil Vondruška: Fiorella a hřbitov upírů
anotace:
Fiorella je nejen dcerou alchymisty císaře Rudolfa II., ale v převleku za chlapce je i jeho učedníkem. Už rok žije v Praze a se svými kamarády Martinem a Lukášem několikrát prokázala mimořádný důvtip, když rozluštila záhady, na které rozum dospělých nestačil. Jenže hrozí nové nebezpečí. Tělo mrtvého muže, které se našlo na předměstském hřbitově, má na krku otisky upířích zubů. O týden později se objeví další tělo, a kdosi dokonce zahlédl upíra v černém plášti. Místní farář je učený muž a nevěří na síly pekla, je však povinen povolat inkvizici. Současně požádá o pomoc Fiorellu. A tak začíná dobrodružné pátrání nejen v křivolakých staroměstských uličkách, ale také v temném podzemí. Záhy se totiž ukáže, že stopy vedou právě sem.

Soutěžní otázky:
1) Nakladatelství MOBA vydává letos znovu sešitový román o upírce Lilith, jaký je název románové řady?
2) Vlastimil Vondruška je známým autorem historických románů. Pod jakým názvem byl jeden z jeho románů zfilmován s K. Rodenem v hlavní roli?
3) Nakladatelství MOBA vydalo román Brama Stokera, jehož hlavní hrdinka nese jméno Arabella. Jak se román jmenuje?

Odpovědi na soutěžní otázky posílejte do 10. 4. 2012 na e-mail soutez@deti-noci.cz, do předmětu napište "soutěž Fiorella" a nezapomeňte uvést své jméno a adresu, kam vám knihu v případě výhry máme zaslat. Omlouváme se, ale z důvodu výše poštovného do zahraničí rozesíláme knihy jen na území České republiky. Ze správných odpovědí bude vylosován jeden výherce.