Festival fantazie Chotěboř 30. 6. – 10. 7. 2011

Festival fantazie je v ČR největší festival fantastiky a her. 16. ročník přináší několik významných změn a rozšíření programu a služeb. Součástí Festivalu fantazie je GameFFest, samostatně propagovaný herní program.

Program letního FF je nejbohatší mezi obdobnými akcemi na světě!
Program FF zahrnuje projekce hraných i animovaných dlouho- i krátkometrážních filmů, fanouškovských filmů, seriálů, TV dokumentů a DVD bonusů, turnaje a volné i soutěžní hraní her deskových, karetních, konzolových, počítačových, tanečních i na hrdiny, besedy se spisovateli, herci a výtvarníky, odborné i humorné přednášky odborníků, redaktorů a fanů. Dále tematické diskuse, soutěže, ceremoniály s vyhlášením výsledků literárních a jiných soutěží, autogramiády, výstavy, koncerty, diskotéky, divadelní a šermířská představení, literární a taneční a jiné dílny, sportovní turnaje, slavnostní večery – Večer fantazie s pestrým programem a slosováním o ceny, prodej a burzu knih, her, DVD, figurek, triček, soundtracků.
 
Festival fantazie přináší i setkání s několika zahraničními hosty a s řadou hostů a osobností české fantastiky, vědy apod.

Rozmístění programu
Přihlášené pořady
Hosté
Web FF