Alyson Noëlová: Modrý měsíc

V prvním dílu bestsellerové řady Nesmrtelní se Ever zbavila své sokyně Driny, a tak lásce mezi ní a Damenem už nestojí nic v cestě. Celá staletí se ti dva hledali, nacházeli a zase jeden druhého ztráceli, ale teď je Ever stejně nesmrtelná jako Damen a věčné hledání skončilo. Jenže pak se ve škole objeví nový student.

Roman si rázem získá všechny spolužáky, kdekdo usiluje o jeho přízeň, pouze Ever k němu pociťuje nevysvětlitelný odpor. A poznenáhlu se hrdinčino štěstí začne hroutit. Damen onemocní, jeho síly a schopnosti slábnou, selhává mu paměť, vůči Ever se zničehonic chová tak, jako by ji nikdy nemiloval.

Kamarádi Haven a Miles se od ní odvrátí, mezi dosud znepřátelenými školními partami zavládne nečekaná harmonie a najednou všichni stojí v jednom šiku proti Ever. A ona pochopí, že hrozba, kterou z Romana dosud jen nejasně cítila, je skutečná…

Zoufalá hrdinka se ocitne před strašlivou volbou: Má zachránit umírajícího Damena, nebo vrátit čas, zabránit nehodě, která jí vzala celou rodinu, a žít jako dřív – a tím navždy ztratit Damena?

Originální název: Blue Moon
Nakladatelství: Argo
Překlad: Lucie Simerová
Rok vydání: 2011
Počet stran: 265
Vazba: pevná s přebalem
Cena: 269 Kč

Koupit knihu