L. J. Smith: Upíří deníky 5 – Návrat

Elena se vrací zpět do světa lidí. Za pomoci svých přátel a milovaného Stefana si užívá znovu nabyté radosti ze života. Temné síly se jí však nechtějí vzdát a opět po ní natahují své pařáty! Kdo se stane nástrojem temných sil tentokrát? Dokáže se jim Elena ubránit?

Když se Elena obětovala pro dva upíry, kteří ji milují, ocitla se na Onom světě. Ale jen do té doby, než ji nadpřirozené síly povolaly zpět na Zem.
Teď už není pouhý člověk. Má sílu a nadání, které ji byly uděleny v posmrtném životě. Její krev má unikátní sílu, která ji dělá neodolatelnou pro všechny upíry.

Stefan chce najít způsob, jak udržet Elenu v bezpečí, aby spolu mohli žít. Damon, ovládaný neukojitelnou touhou po moci, chce Elenu pro sebe. Když je Stefan vylákán z městečka, Damon se ujímá své šance přesvědčit Elenu, že on je ten bratr, se kterým má strávit život.

A na městečko znovu upadá temnota a Damon, který byl vždy lovcem, se stává lovnou kořistí zlomyslného tvora, který ho ovládá svou vůlí, a který netouží jen po Elenině krvi, ale po její smrti.

Ukázka

Originální název: Vampire Diaries: The Return – Nightfall
Nakladatelství: Fragment
Překlad: Lucie Schürerová
Rok vydání: 2010
Počet stran: 224
Vazba: brožovaná
Cena: 199 Kč

Koupit knihu