Soutěž o knihu Upírská střední

Nakladatelství Baronet posledních pár let štědře zásobuje knižní trh literaturou o upírech a nyní přichází s novým cyklem Upírská střední, o jehož první díl Prvák si můžete zasoutěžit.

Douglas Rees: Upírská střední – Prvák
anotace:
Po prvním dni na nové střední škole Vlad Drakul Cody Elliot zjišťuje, že není vše, jak by mělo být. Ostatní spolužáci jsou nadpřirozeně silní, vyhýbají se slunečnímu světlu a neustále si objednávají krev z místní krevní banky. A když mu nový kamarád ukáže své tesáky, Cody nepotřebuje vědět víc – tyhle děti jsou upíři! Zatímco se Cody snaží zapadnout do této tajuplné komunity a s některými spolužáky se spřátelit, naruší odvěkou izolaci panující mezi lidmi a upíry. Následky – některé vážné, jiné vážně vtipné – na sebe nenechají dlouho čekat.

Soutěžní kvíz
Přiřaďte správně autorku ze stáje Baronetu k její literární hrdince či hrdinovi:
1) Charlaine Harris
2) Jeaniene Frost
3) J. R. Ward
4) C. C. Hunter
5) Jayne Ann Krentz

a) Zoe Luceová
b) Sookie Stackhouseová
c) Kira Gracelingová
d) Kylie Galenová
e) John Matthew

Odpovědi na soutěžní kvíz posílejte do 17. 5. 2012 na e-mail soutez@deti-noci.cz, do předmětu napište "soutěž Upírská střední" a nezapomeňte uvést své jméno a adresu, kam vám knihu v případě výhry máme zaslat. Omlouváme se, ale z důvodu výše poštovného do zahraničí rozesíláme knihy jen na území České republiky. Ze správných odpovědí bude vylosován jeden výherce.