Pat Mills, Olivier Ledroit: Requiem – Vzkříšení (Upíří rytíř 1)

Vítejte v pekle! Nebo alespoň v opravdu monumentální a úžasně malované knize Requiem – Vzkříšení, která se celá v pekle odehrává.


Jejím hrdinou je německý voják, který padl za druhé světové války na východní frontě. Heinrich doufal, že po smrti najde klid (a možná i svou milou), a ne chaos Vzkříšení, světa, kde je čas naruby. Jenže se znovuzrodil jako upír, byl pasován na rytíře jménem Requiem a vzápětí se zapletl do kosmické války, kterou spolu vedou podivní bohové. Je to pozoruhodný konflikt… a Requiem je možná klíčem k jeho výsledku.

Za knihou stojí anarchistický mozek Pata Millse, který využívá peklo nejen k epickému příběhu, plnému velkých bojů i intrik, ale i k úvahám o světě a poťouchlému zpochybňování společenských ikon a hodnot. Slavný anglický tvůrce se tady spojil s francouzským výtvarníkem Oliverem Ledroitem a stvořili opravdu impozantní a nepřehlédnutelné dílo, který má zatím dvanáct dílů a na třináctý se čeká – a Crew tento rok nabídne ve dvou obsáhlých knihách hned prvních šest dílů!

A pozor, je to vážně masivní knížka: Celé tři díly velkoformátové vydání nádherné komiksové série – 31 x 24 cm!

Upíři, démoni, vlkodlaci, nacisti, jeptišky, úžasná malba… prostě v téhle knize najdete všechno, co od pekla (a skvělého komiksu) čekáte!

 

INFO O KOMIKSU:
Vydal: Crew, březen 2019
Scénář: Pat Mills
Kresba: Olivier Ledroit
Překlad: Štěpán Kopřiva
Vazba: vázaná
Formát: 315×240
Počet stran: 184
Cena: 599 Kč (v e-shopu Crew za 479 Kč)