Fantastické léto s Epochou (PR)

Pokud k vašim nejoblíbenějším letním činnostem patří čtení, nabízíme pár tipů na novinky Nakladatelství Epocha, které vám mohou zpříjemnit běžné i dovolenkové dny.

 

V prvé řadě je to román Františka Kotlety Poločas rozpadu, který vychází koncem července a bude, kromě tradičního e-booku, k dispozici i jako audiokniha. Jedná se o pokračování skvěle přijatého postapokalyptického bestselleru Spad, který se během půl roku od vydání dočkal dotisku a letos v červnu i audioverze. A dobrou zprávou je, že celá volná trilogie bude uzavřena ještě tento rok, kdy před Vánocemi vyjde Rázová vlna!

 

 

Čerstvou peckou je Poslední stadium, velkolepé finále akční urban fantasy série Kladivo na čaroděje, která si získala za pět let, co vychází, srdce bezpočtu fanoušků. Za jejím kouzlem stojí epizodní charakter jednotlivých dílů, více autorů, tudíž rozmanité styly vyprávění, charismatičtí a netradiční hrdinové, a především akce a vtip, kterými se stránky příběhů jen hemží. Letos se ještě dočkáme antologie O krok před peklem a pak už bude načase pomalu připravovat druhou sezonu! (Zde probíhá do 31. 7. 2017 tematická soutěž o knižní dárky.)

 

 

 

Jana Rečková patří bezesporu mezi největší legendy české fantastiky. Čtenáři si ji zamilovali zejména díky neskutečné žánrové rozmanitosti, neotřelým zápletkám a jedinečné atmosféře. Nechte se okouzlit imaginací jejího mysteriózního fantasy románu Jáma a dům nebo gejzírem nápadů ve sbírce povídek Protože se stmívá.

I Josef Pecinovský se řadí mezi klasiky české fantastiky a kmenové autory našeho nakladatelství. V třídílném sci-fi thrilleru Areston (2016-2017) rozehrál napínavý příběh z drsného vesmírného vězení, které skrývá nejedno tajemství.

 

 

Akce, hlášky, vtip, ale i české reálie a výlet do naší historie – to vše nabízí oddechová jednohubka Oskara Fuchse Frost. Pokud fandíte Františku Kotletovi či Jiřímu Kulhánkovi, zkuste i toto dílko, nemělo by vás zklamat. No a pokud raději temnější odstín fantasy, sáhněte po Válce zrcadel Terezy Matouškové.

Věříme, že se našimi tipy necháte inspirovat a prožijete nad stránkami knih od Epochy nejednu krásný letní večer. Spoustu zajímavého chystáme i na druhou polovinu roku (a samozřejmě i mimo fantastiku), takže nás určitě sledujte na našem Facebooku, kde se novinky dozvíte jako první.

 

Přejeme krásné léto!

 

O Nakladatelství Epocha
Nakladatelství Epocha se zaměřuje především na literaturu faktu a historii, velký prostor je však věnován i beletrii a titulům v žánrech fantasy, sci-fi a horor. V historicky laděných edicích dominují Polozapomenuté války, Magnetka a Traumata války, v literatuře faktu pak Victima, odborné tituly přináší edice Erudica. Více informací se dozvíte na www.epocha.cz či www.facebook.com/nakladatelstvi.epocha. Většina produkce Nakladatelství Epocha je dostupná rovněž ve formě e-knih.