Magická noc trubadúrů v Kralupech nad Vltavou

Kulturní akce s podtitulem „Musica – Theatrum – Magia “ se uskuteční v Kralupech nad Vltavou v komplexu kulturního a společenského střediska Vltava o podzimní magické datum 10. 11. 2012. Bude se jednat o dark indie happening s dramaturgií, ke které lze těžko hledat ekvivalent nějakého „všedního festivalového setkávání“. Milovníci temné romantiky a sympatizanti „alternativ a iracionálna“ si přijdou určitě na své! Velkým tahákem sobotního dne se stane vystoupení české gothic rockové legendy – kapely XIII. STOLETÍ.

Kralupské publikum jistě potěší první příležitost vidět na prknech domácího jeviště na české i polské scéně úspěšné hudebně-divadelní těleso BRATRSTVO LUNY (letos jediný koncert v ČR!).

Z Norska dorazí kapela atmosférického kytarového virtuosa Petera Gutheho – PLUTO AND THE PLANETS. Na kralupské scéně uvidíte i polský gothic rockový drahokam – hvězdné ARTROSIS.

Domácí šik budou dále reprezentovat mostečtí CARPATIA CASTLE. Průvodcem Magické noci bude renomovaný hudební publicista PETR KORÁL, uměleckými patrony akce jsou: spisovatelka upířích románů JENNY NOWAK a vlčí guru JAROSLAV MONTE KVASNICA.

Dalšími lákadly a nositeli nevšednosti bude speciální středověký jarmark, besedy s uměleckými patrony, vystoupení skupiny historického šermu a jiná překvapení.

Průvodce Magickou nocí trubadúrů je PETR KORÁL

14:45   SHSŠ RYTÍŘI FORTUNY (vystoupení „na těžko“ před KaSS Vltava)

15:00   KINO BONUSY PRO CHRÁNĚNCE LUNY

BESEDY S JENNY NOWAK a  JAROSLAVEM MONTE KVASNICOU

16:30   Otevření hlavniho vstupu do KaSS Vltava

V rámci hlavního programu pokřtí své nové knihy Jenny Nowak a Jaroslav Monte Kvasnica.

17:00   Slovo na úvod od PETRA KORÁLA

17:05   I. dějství tragédie v podání skupiny historického šermu RYTÍŘŮ FORTUNY

17:20   CARPATIA CASTLE (gothic rock, Most)

18:20   ARTROSIS (gothic rock, Polsko)

19:45   II. dějství tragédie v podání skupiny historického šermu RYTÍŘŮ FORTUNY

20:00   XIII.STOLETÍ (gothic rock, Jihlava)

22:05   Překvapení prokletého básníka

22:15   BRATRSTVO LUNY (gothic rock troubadours, Kralupy nad Vltavou)

24:00   III. dějství tragédie v podání skupiny historického šermu RYTÍŘŮ FORTUNY

24:05   PLUTO AND THE PLANETS (progresivní rock, Norsko)

02:00   Ukončení programu na hlavním sále!

Více informací o přípravě Magické noci trubadúrů naleznete na webových stránkách hlavního pořadatele akce www.bratrstvoluny.com.

Televizní rozhovor s PETREM ŠTĚPÁNEM, frontmanem české gothic rockové legendy XIII.STOLETÍ. Dále účinkují: Petr Korál, Jenny Nowak, Ezechiel a R.X.Thámo.