Bratrstvo Luny představuje obal 2CD a hot news

Jediný koncert Bratrstva Luny na domácí půdě v roce 2011 se uskuteční již tento čtvrtek 5.5. 2011 ve Futurum music baru v Praze. Speciálním hostem křestu novinkového 2CD bude norský kytarista Peter Pluto Guthe, který se podílel na nahrání skladeb: Továrny na smrt Auschwitz – Birkenau a bonusové Fantasmagorie.

Duše verbální komunikace Bratrstvo Luny R.X.Thámo říká: „Vizuální ztvárnění našeho hudebního vyprávění bude na české poměry tak velkorysé, že ho nelze kvůli jeho náročnosti na přípravu, a to jak po stránce technické, tak i finanční v dohledné době opakovat.“

Distribuce novinkového „vlčího alba“ CD La Loba Ante Portas (vychází jako 2CD exklusivní digibook opatřený parciálním lakem s bookletem o 36 stranách  od uměleckého grafika Jaromíra Deathera Bezruče) bude zahájena ve Futurum music baru. Od 6.5. lze CD objednat na adrese bratrstvoluny@seznam.cz nebo zakoupit v kamenném shopu Nosferatu v Praze.

Poslechněte si pořad Rockpalác (vysílán 29.4.2011), který byl věnován jako gothic speciál kapelám BRATRSTVO LUNY a XIII.STOLETÍ (číslo pořadu Rockpalac – 110429).

BRATRSTVO LUNY bude i hostem středečního pořadu Dark Wave na Rádio Wave. Kromě rozhovoru s R.X.Thámem o nové desce a samotném křestu se premiérově proženou éterem písně z novinkového alba: Bílé Karpaty a bonusová Fantasmagorie (re-recorded version songu z demo nahrávky Gotická duše 2007). Dark Wave je jediný rozhlasový týdeník v ČR zaměřený na darkwave a gotickou subkulturu. Vysílá ho Český rozhlas – Radio Wave každou středu od 22 hodin do půlnoci. Odvysílané pořady si můžete poslechnout v Jukeboxu Radia Wave.

www.bratrstvoluny.com