Soutěž o knihu Fandom – vyhodnocení

Minulý týden jste mohli soutěžit o fantasy román Fandom Anny Day, novinku z nakladatelství Baronet. Jak zní správné odpovědi na soutěžní otázky a ke komu kniha poputuje?

 

Anotace:
Violet, její bratr Nate a dvě kamarádky Alice a Katie se chystají na sraz fanoušků veleúspěšného filmu Šibeniční tanec, kterého se účastní i představitel hlavní postavy. Pečlivě vyrobené kostýmy jsou připravené, vysněná chvíle je na dosah. Ale při Comic Conu dojde k nevysvětlitelnému posunu v čase, při němž se Violet s ostatními ocitá ve skutečném světě svých fiktivních idolů, v dystopické společnosti plné násilí a chaosu. Během prvních vteřin ve smyšlené říši však Violet zaviní smrt hlavní hrdinky a je nucena sehrát její roli přesně tak, jak byla napsaná ve filmovém scénáři, tedy včetně úkladů, milostného vztahu i konečného završení. Avšak i fiktivní postavy a příběhy žijí svým vlastním životem…

 

Soutěžní otázky:
1) V kterém měsíci se letos koná London Film & Comic Con?
2) Kolikátá kniha Anny Day je Fandom?
3) Do kterého fantasy filmu či seriálu byste se rádi nechali přenést?

 

Správné odpovědi:
1) v červenci
2) první
3) Jak dopadla anketní otázka? Tři soutěžící zvolili Harryho Pottera, další 3 Hru o trůny, další 2 Stroj času, další 2 Pána prstenů, ostatní filmy a seriály získaly po jednom hlase.

 

Do soutěže přišlo celkem 23 odpovědí.

Vylosována byla: T. Fišáková z Tišnova.

Blahopřejeme.