Soutěž o Přísahu krve – vyhodnocení

Nakladatelství Baronet nám věnovalo do soutěže paranormální romanci Přísaha krve ze série Odkaz černé dýky autorky J. R. Ward. Ukázku si můžete přečíst zde. Soutěž včera skončila. Ke komu kniha poputuje?

 

Anotace:
Bratrstvo černé dýky dál trénuje ty nejlepší z nejlepších, aby se přidali do jeho řad ve smrtícím boji proti Vyhlazovací společnosti. Mezi novými rekruty se Axe projevuje jako chytrý a zuřivý bojovník – a taky samotář, izolovaný v důsledku osobní tragédie. Když jistá aristokratka potřebuje osobního strážce, Axe tu práci přijme, ačkoliv není připravený na živočišnou přitažlivost, jež vzplane mezi ním a tou, kterou se zapřisáhne ochraňovat.
Pro Elise, otřesenou vraždou, k níž došlo v její rodině, je Axeovo nebezpečné kouzlo lákavé – a možná ji má i rozptýlit v jejím žalu. Jak ale vztah mezi nimi sílí a fyzická přitažlivost přerůstá v něco mnohem zásadnějšího, zmocňují se Axe obavy, že jeho tajemství a týrané svědomí je od sebe odtrhnou.
Rhage, bratr s největším srdcem, ví o sebetrýzni všechno. Chce Axeovi pomoct naplno využít jeho potenciál. Když ale nečekaný příchozí ohrozí novou rodinu Rhage a Mary, ocitne se sám znovu ve víru boje proti osudu, který chce zničit to, co je mu nejvíc drahé.
Axeova minulost vyjde najevo, osud se obrací proti Rhageovi a oba muži si musí sáhnout na dno – a modlit se, aby pro ně světlem na konci temnoty nebyl hněv, ale láska.

 

Soutěžní otázky:
1) Jaký český název má první díl série Odkaz černé dýky?
2) Kdo knihu Přísaha krve přeložil do češtiny?
3) Rhage byl hlavním hrdinou již dvou románů ze série Bratrstvo černé dýky. Jaké české názvy tyto dva díly mají?

 

Správné odpovědi:
1) Polibek krve
2) Jana Pacnerová
3) Milenec z věčnosti, Bestie

 

Do soutěže přišlo celkem 44 odpovědí, drtivá většina správných.

Vylosována byla: M. Kaňová z Horních Bojanovic.

Blahopřejeme.