Srpnová Pevnost je tu a s ní nejen Temná věž (PR)

Nasaďte kecky, štrádujeme do Středosvěta! Nová Pevnost se zabydlela v Temné věži a vůbec se jí tam nevede zle!
Nejhýčkanější literární potomek Stephena Kinga konečně opustil stránky knih, což jsme si pochopitelně nemohli nechat ujít. Pistolník Roland i Muž v černém po letech fanouškovského modlení vstoupili na stříbrné plátno. A TEMNÁ VĚŽ bude jízda.

 

V nové Pevnosti ale házíme i další trumfy. Například VALERIÁNA A MĚSTO TISÍCE PLANET. Anebo si zacvakáme zuby s ANNABELLE 2.

A slušnými svaly se může pochlubit i seriálová sekce: nabízí jak článek o renesanci haluzárny TWIN PEAKS, tak exkluzivní rozhovor s MARINOU SIRTISOVOU, kterou všichni známe jako Deannu Troi ze STAR TREK: NOVÁ GENERACE!!!

A když už tak obcujeme s mistrem Kingem, určitě musíte poznat i knihu měsíce, znepokojivého COLORADO KIDA.

Mimochodem, jste připraveni s námi oslavit 20 BÁJEČNÝCH LET S HARRYM POTTEREM?

A taky jste tak napnutí, jak dopadla novinka Jany Rečkové LABYRINT U MRTVÉHO ŽENICHA?

Pro fandy sci-fi máme přitom i dvě skvělé povídky, jednu od MIRA ŠVERCELA a druhou od ROMANA TURČANYHO.

Tím ovšem nekončíme. Přichází George R. R. Martin se SÍDLEM ČERVA. Ohlédneme se i za posledními stránkami KLADIVA NA ČARODĚJE. Podíváme se, co je nového ve světě STRIPŮ.

A v Profících se na vaše četná přání začneme s Petrou Slovákovou věnovat STEAMPUNKOVÉMU COSPLAYI.

Chybět ale nesmějí ani reportáže z ANIFILMU a z FESTIVALU FANTAZIE.

A tohle všechno zezadu jistí jemnocitný bůh YANLUO – WANG.

No prostě beneluxus největší, hodící se k mořím, rybníkům i do rozpálených kanceláří. Léto s Pevností je fanouškovská klasika a vy moc dobře víte, že si ho společně parádně užijeme. Protože Pevnost vládne a vy s ní!

 

Přílohou nové Pevnosti je skvělá komiksová kniha plná vynikajících stripů Přineste mi hlavu poslíčka Willyho! Pro ty, kteří celou tu dobu žili ve sklenici od majonézy: Dilbert je druh smolařského inženýra, který lze nejlépe pozorovat v kancelářských krychlích. Jeho jediný přítel, obrýlený pes Dogbert, má v plánu ovládnout planetu a z lidí udělat své otroky. …Dilbertův komiks je určen každému, kdo mívá pocit, že ho obklopují samí idioti. Rozhlédněte se kolem sebe a hned zjistíte, že je právě pro vás.

 

Pevnost 08/2017
Počet stran: 84
Cena: 69 Kč/ 159 Kč s přílohou
www.facebook.com/CasopisPevnost/