Neil Spring: Lovci duchů

Nakladatelství Omega vydává knihu Lovci duchů.
Fascinující příběh o vyšetřování záhadných úkazů na faře Borley je dnes již legendární. Neil Spring přibližuje fakta o tehdejších událostech z působivého a neotřelého úhlu, který mistrná beletristická románová tvorba umožňuje.

spring_lovci-duchuAnotace:
Vítejte na faře v Borley! Dostáváte se zřejmě na nejstrašidelnější sídlo v Anglii. Píše se rok 1926 a Sára Greyová získala práci, když se stala osobní asistentkou Harryho Pricea. Tento známý londýnský lovec duchů zasvětil život tomu, aby odhalil pravdu o mnoha anglických „duchařských případech“. Bylo o něm známé, že neustane nikdy dřív, než případ vyřeší – buď odhalí podvod, nebo zjistí děsivou realitu…

 

O autorovi:
Neil Spring
se narodil ve Walesu. Absolvoval Oxford, kde studoval ekonomii, politiku a filozofii. Na univerzitě se také zajímal o paranormální jevy. Psaní ho fascinovalo již od mládí, ale s prvními vážnějšími literárními pokusy začal až v osmadvaceti. Roku 2013 vydal knihu Lovci duchů a tato prvotina sklidila u veřejnosti i odborníků velký úspěch. Výtečné recenze navíc zaujaly renomovanou televizní a filmovou produkční společnost All3Media, známou například úspěšným seriálem Vraždy v Midsomeru, která si koupila ke knize práva. Neil Spring dnes žije v Londýně. Povzbuzen úspěchem první knihy vydal v roce 2015 další román – The Watchers.

 

Info o knize:
Původní název: The Ghost Hunters
Vydá: Omega, listopad 2016
Vazba: vázaná
Počet stran: 448
Cena: 329 Kč