Salem

Co kdyby v Salemu skutečně žily čarodějnice?
V neděli 20. dubna startuje na kanadské televizi Space nový fantastický seriál.

salem2
V hlavních rolích se objeví Shane West (Pohotovost, Nikita) jako temperamentní válečný veterán a Janet Montgomery (Černá labuť) jako jeho odcizená žena. Seriál ukazuje Massachusetts 17. století jako místo, kde nebezpečnějšími tvory než lovci čarodějnic byly právě samotné čarodějnice. A samozřejmě se všemi těmi čarovnými svůdkyněmi v dlouhých šatech a s čepečky na hlavách šlo také o sexy dobu americké historie.

V první epizodě se po deseti letech služby ve francouzko-indiánské válce vrací John Alden (Shane West) domů do Salemu v Massachusetts s úmyslem obnovit vztah se svou láskou Mary Sibley (Janet Montgomery). Po příjezdu je omráčen zprávou, že město bylo smeteno vlnou hysterického stíhání čarodějnic a že se Mary provdala za nejbohatšího a nejmocnějšího muže ve městě. A je z ní nejmocnější salemská čarodějka.

V dalších rolích se objeví Seth Gabel (Arrow) jako aristokrat Cotton Mather, který rozdmýchává hon na čarodějnice, a Ashley Madekwe (Revenge) jako Maryina tajemná důvěrnice a komplic Tituba.

TV: Space (Kanada)
Premiéra: 20.4.2014

Zdroj: space.ca


Salem – Official Trailer by dreadcentral