Temnota oživí brandýského golema již popáté

V pátek 14. března proběhne v klubu Golem v Brandýse nad Labem páté pokračování pravidelné party GothicBrandejs.

V. gothic Brandejs

Akcí věnovaných převážně old-school gothic rocku, batcave, deathrocku a příbuzným žánrům je i v dnešní době poskrovnu, a proto se Nephilim rozhodl založit milou tradici stylových parties s názvem GothicBrandejs.

O kvalitě těchto večírků svědčí nejen stále rostoucí návštěvnost, ale i místa, odkud jednotliví návštěvníci přijíždějí – výjimkou nejsou ani hosté z Brna, Jihlavy a dalších lokací. Pražští milovníci gothic hudby mohou využít autobusové dopravy ze zastávky Černý most, Palmovka, nebo Českomoravská, která je za necelou půlhodinku doveze přímo před klub.

Na pořadu večera pátého GothicBrandejsu je set DJ Nephilima složený především z kapel jako The Sisters of Mercy, Sex Gang Children, Siouxie and The Banshees, Bauhaus, Fields of the Nephilim, Christian Death, Joy Division, The Mission, Red Lorry Yellow Lorry, Cinema Strange a spousty dalších.

Začátek je stanoven na 19:00, a jako již tradičně bude party pokračovat do pozdních ranních hodin, kdy už budou mít přespolní možnost dostat se do svých domovů běžnými denními autobusy.

Na viděnou v Golemu!

 

V. GothicBrandejs
14. března 2008, 19:00
Brandýs nad Labem, Golem (Masarykovo náměstí 62)
Vstup: zdarma

 

Pro více informací navštivte stránku pořadatele.