HorrorCon 21. 11. 2020 bude dnem plným novinek a soutěží (PR)

HorrorCon se nevzdal, v sobotu 21. listopadu 2020 ožije na webových stránkách i facebookové události.  Fanoušci tvrdšího žánru se mohou těšit na celodenní soutěž, horrorová videa, autorská čtení, články a rozhovory plné novinek.

 

Mezi pozvanými osobnostmi je přední záhadolog, historik a spisovatel Otomar Dvořák, autor knižní novinky nakladatelství Golden Dog Jiří Sivok, překladatel a majitel nakladatelství Gnóm Jakub Němeček, knihkupec, básník a editor Zdeněk Záleský, horrorový specialista Honza Vojtíšek či výtvarnice skupiny Infernalismus Anna Korbelová.

HorrorCon bude po celý den a noc od 10:00 do jedné hodiny nedělního rána (a možná ještě déle) plný aktualit, rozhovorů, horrorových videí a zajímavých odkazů.

Sledující budou moci komentovat nebo chatovat a hlavně si každou hodinu zasoutěžit o některou z desítek cen, které věnovali sponzoři akce – Knihy Dobrovský, nakladatelství Gnóm!, Golden Dog a Carcosa a další.

HorrorCon také představí již 4. knihu edice – poetickou sbírku Co číhá v temnotách.

V 15 hodin proběhne live vyhlášení výsledků literární soutěže O krvavý brk a na noc pro vás organizátoři chystají tipy na výživné už tradiční „noční kino“ pro otrlé.

Zkrátka 21. listopadu 2020 se vyplatí sledovat webovou stránku HorrorConu a FB událost.