27. Podzimní knižní veletrh

27. Podzimní knižní veletrh se bude konat v pátek a v sobotu 20. a 21. října v Havlíčkově Brodě v Kulturním domě Ostrov, Na Ostrově 28. Už teď se můžete těšit na rekordní množství vystavovatelů (některé musíme dokonce odmítat!) a na pestrý doprovodný program.

 

Vystoupí v něm jak tradiční a oblíbení hosté – Martin Hilský, Robert Fulghum, Václav Klaus, Jáchym Topol, Michal Viewegh, Iva Pekárková, Jiří Padevět, Lukáš Hejlík, Ivan Kraus, Eva Tvrdá, Karel Hvížďala a další -, tak mnoho těch, kdo na veletrhu dosud nebyli: Karel Pacner, Václav Kahuda, Richard Erml, Alena Mornštajnová, Michal Pavlíček, Petr Stančík, Lukáš Kopecký, Ivana Myšková, Lukáš Vavrečka, Jiří Charvát, Ilona Švihlíková a velmi dlouhá řada dalších.

S Robertem Fulghumem se můžete setkat v pátek 20. října. Od 14 hodin bude u stánku nakladatelství Argo (č. 62 v hlavním sále) podepisovat svou novou knihu Opravář osudů.

Průběžně aktualizovaný doprovodný program najdete zde.

Seznam vystavovatelů naleznete zde.

 

Otvírací doba:
v pátek 20. října od 10 do 19 hodin
v sobotu 21. října od 9 do 17 hodin

Vstupné:
Dvoudenní slosovatelná vstupenková knížečka stojí 60 Kč – a pokud předložíte kupon z loňské vstupenky, tak jenom neuvěřitelných 10 Kč.
Vstupenková knížečka platí na 27. Podzimní knižní veletrh (neomezeně po celou dobu veletrhu), do Galerie výtvarného umění a Muzea Vysočiny – Havlíčkova domu (po jednom vstupu během veletrhu) a na přednášku Martina Hilského v sobotu 10 hodin v sále Staré radnice. Navíc je přenosná (může na ni opakovaně přijít třeba více členů jedné rodiny) a slosovatelná.
Losovat se bude během veletrhu dvakrát, v pátek v 18 a v sobotu v 16 hodin Můžete vyhrát velké knižní ceny z Domu knihy Kanzelsberger, skvělé knihy z nakladatelství Metafora, Šulc-Švarc, Hejkal aj., audioknihy z nakladatelství Tebenas, zájezd do Maďarska a kolekce vín od cestovní kanceláře M Tour a společnosti Pozdní sběr, vstupenky na koncert Rock for Book, poukaz na dárkový koš v Potravinách Hejkal, astronomický dalekohled od České astronomické společnosti a další zajímavé ceny. Výhru může získat jen ten, kdo bude při losování přítomen.
Vstupenka navíc obsahuje kupony na skvělé slevy u 9 vystavovatelů: Domino, Metafora, Tebenas, Empresa Media, Mám talent, Olympia, Paseka, Tiskárny Havlíčkův Brod a Hejkal, dále poukaz na slevu při nákupu zájezdu v cestovní kanceláři M TOUR a kupon na levnější veletržní pivo Volvox Globator Bestseller. Nakladatelství Lidové noviny muselo účast na veletrhu bohužel zrušit, ale slevový kupon ze vstupenkové knížečky lze až do konce roku uplatnit v jeho Vinohradském knihkupectví, náměstí Jiřího z Poděbrad 5, Praha 2. A když si uschováte poslední stránku vstupenkové knížečky až do 5. a 6. října 2018, dostanete na příštím veletrhu vstupenku za pouhých 18 Kč.
Snížené vstupné pro studenty, důchodce a handicapované návštěvníky je 30 Kč.

Více informací naleznete na webových stránkách Hejkal.cz, na FB stránce veletrhu a FB události.