Pozvánka na čtrnáctý ročník Eroticonu

Zveme vás na již 14. ročník ErotiConu – exkluzivní akci, na jejímž programu bude erotika nejen ve sci-fi a fantasy. Letos se můžete těšit nejen na známé autory a oblíbené přednášející, ale i na zajímavé hosty, inspirativní workshopy a tanec, a poprvé také na galavečer plný překvapení, během nějž vystoupí přední česká riggerka Edna. V závěru zazní koncert čtyřnásobnou ženskou energií nabité skupiny Euphorica. Nudit se rozhodně nebudete!

 

ErotiCon zahájí vernisáž obrazů Zdeňka Svobody, který je autorem kresby na letošním plakátě a vstupence. Celou akcí vás bude provázet náš moderátor Master Peyrac.

Těšit se můžete na úžasnou neopakovatelnou atmosféru, dvě samostatné linie přednášek a workshopů a poutavý doprovodný program, v němž nebudou chybět šermířská vystoupení, gastroworkshop nebo možnost nechat se pomalovat na obličeji či jinde po těle a vyfotit akreditovaným fotografem. Součástí akce bude losování výherců tomboly o lákavé ceny, které poskytli naši sponzoři.

KDY: sobota 30. září 2017 od 10:00 – 22:00

KDE: Atraktivní prostory klubu Kotelna, který najdete na adrese: Služeb 3a, 100 00 Praha 10 – Strašnice Nejlépe se k nám dostanete ze stanice metra (A) Depo Hostivař. Pokud pojedete autem, cesta je popsána zde: www.klubkotelna.cz/kontakt.php.

Klub disponuje hlavním sálem, samozřejmostí je šatna a venkovní posezení nejen pro kuřáky. Během akce bude k dostání také vynikající domácí kuchyně!

PŘEDPRODEJ VSTUPENEK ZA SNÍŽENOU CENU: eroticon.us/uvodni-stranka/predprodej-vstupenek/

K dostání jsou již v těchto dnech bez registrace také na místě konání. Počet lístků v předprodeji je omezen. V den konání akce již budou k dostání pouze za plnou cenu.

Podrobný rozpis ErotiConu je k dispozici na webových stránkách eroticon.us, které jsou průběžně aktualizovány.

Pokud si nechcete nechat ujít žádnou z novinek, sledujte FB stránky naší události.

ErotiCon je přístupný od osmnácti let, děti ale i domácí mazlíčky proto nechte doma. Vzhledem k zaměření akce bude po celou dobu návštěvníkům zakázáno fotografování, které budou zajišťovat výhradně naši akreditovaní fotografové.

Těšíme se na vás!