Soutěž o knihu S kůží na trh – vyhodnocení

Nakladatelství Epocha nám věnovalo do soutěže román o slavné nekromantce a upíří popravčí Anitě Blakeové, která vyšla pár dní před Vánoci S kůží na trh. Soutěž včera skončila. Kdo se může těšit na knihu?

Hamilton_Anita17_Skuzi

 

Anotace:
“Některé věci vám poznamenají duši, ne léty, ale krví, bolestí a tím, že zaprodáváte části sebe, jen abyste dostali ty grázly. Až se nakonec podíváte do zrcadla a nejste si už jistí, na které straně stojíte.”
Když lovkyně upírů Anita Blakeová obdrží v balíku lidskou hlavu a prastarý upír jí napíše krví na zeď pozvánku do Las Vegas, nezbývá proslulé Popravčí nic jiného než narychlo opustit všechny své zvířecí a nemrtvé miláčky a vydat se na pomoc policistům do Města hříchu. Hon na nemrtvého sériového vraha začíná.
Záda Anitě naštěstí kryje zabiják Edward ukrývající se za odznakem federálního šerifa, ovšem ani s jeho pomocí není snadné upírovo denní útočiště vypátrat. Klacky pod nohy jí hází samotní policisté, pohoršení její nechvalnou pověstí. Vedle předsudků svých kolegů se Anita musí vypořádat také s úklady královny místního klanu bílých tygrů. Vítejte v Městě hříchu, v jámě tygří.

 

Soutěžní otázky:
1) Kolikátý díl série Anita Blakeová je román S kůží na trh?
2) Jaký název má v nakladatelství Epocha edice, v níž knihy Laurell K. Hamiltonové vycházejí a která je zaměřená na sci-fi a fantasy?
3) Které další knihy od Laurell K. Hamiltonové v loňském roce v Epoše vyšly?

Správné odpovědi:
1) 17.
2) Fantastická Epocha
3) Dotek bouře, Kavárna šílenců

 

Do soutěže přišlo celkem 44 odpovědí, většina správných.
Vylosována byla: K. Fojtíková z Frenštátu pod Radhoštěm.
Blahopřejeme.