Soutěž o knihu Oživovatel – vyhodnocení

Nakladatelství Knižní klub nám věnovalo do soutěže thriller Oživovatel britského autora Setha Patricka, první díl připravované trilogie. Poslední soutěž před velkou vánoční včera skončila. Kdo si výhru odnese?

Patrick_Ozivovatel
Anotace:

Jsou s to oživit lidi, kteří nedávno zemřeli, a pak je nechat pronést svědectví o vlastním skonu… Říká se jim reviveři, oživovatelé. Zprvu vyvolávali nedůvěru, nakonec je však společnost akceptovala – výpovědi mrtvých byly povoleny v soudních síních a forenzní oživování se stalo součástí policejního vyšetřování. Reviver Jonah Miller je navzdory své strastiplné minulosti jedním z nejlepších oživovatelů. Během jednoho hovoru s obětí brutální vraždy však ucítí, jak ho něco pozoruje. Čeká. Pak je zabit Daniel Harker, první novinář, který na oživování upozornil veřejnost, a Jonah je záhy vržen do honby za odpověďmi. Společně s Harkerovou dcerou Annabel objeví dlouho skrývané a dávno zapomenuté pravdy, jež zpochybní vše, čím se Jonah doposud řídil…


Soutěžní kvíz:

Přiřaďte správně hrdinku k její autorce či autorovi. Ve všech případech se jedná o autory, jejichž knihy vydalo nakladatelství Knižní klub.

1) Calla Torová
2) Zoey Redbirdová
3) Clary Frayová
4) Autumn Roseová
5) Lucy Carlyleová

A) P. C. Castová
B) Abigail Gibbsová
C) Jonathan Stroud
D) Cassandra Clareová
E) Andrea Cremerová

Správné odpovědi: 1E, 2A, 3D, 4B, 5C

Do soutěže přišlo celkem 62 odpovědí, velká většina správných.

Vylosována byla: J. Štupáková z Tuchlovic.

Blahopřejeme.