Soutěž o Hádův chrám – vyhodnocení

Internetové knihkupectví Knihcentrum.cz nám věnovalo do soutěže román  Ricka Riordana Bohové Olympu – Hádův chrám. Soutěž včera skončila. S jakými výsledky?
logo_KNIHCENTRUM

Anotace:
Riordan_Haduv-chramHádův chrám navazuje na předchozí díl Znamení Athény. Annabeth a Percy našli jámu vedoucí přímo do Podsvětí, kde vládne nemilosrdně Diův bratr Hádes. Ostatních pět polobohů se musí řídit Percyho pokyny a najít smrtelnou stranu Brány smrti. Jestliže se jim podaří splnit úkol, pak mají Percy a Annabeth šanci přežít. Společně pak všech sedm polobohů zamknou Bránu z obou stran a zabrání dalšímu nárůstu Gainy moci. Jen Leo by rád věděl, jestli se jim podaří uzavřít Bránu z obou stran, jak Percy a Annabeth uniknou?
Není na výběr, ani čas přemýšlet. Pokud Bránu nezavřou, bude Gaia čím dál mocnější a bude velet armádám, které nikdy nezemřou. Již během měsíce vyrazí Římští polobozi na pochod k Táboru polokrevných. A božští rodiče svým dětem nemají jak pomoci. Jsou na to sami. Sedm polokrevných, o kterých hovoří proroctví, musí zachránit svět. V knize Hádův chrám je toho v sázce mnohem víc, než jen ztráta několika osob v hlubinách Tartaru.

Soutěžní otázky:
1) Kolikátým dílem série Bohové Olympu je román Hádův chrám?
2) Které nakladatelství knihu Hádův chrám vydalo?
3) Jaké další dvě fantasy série kromě Bohů Olympu u nás od autora Ricka Riordana vyšly?

 

Správné odpovědi:
1) 4.
2) Fragment
3) Percy Jackson, Kronika Cartera Kanea

Do soutěže přišlo 80 odpovědí, většina správných.

Vylosována byla: P. Šálková z Bystřice pod Hostýnem.

Blahopřejeme :)