Nový web Sarden (PR)

V květnu 2010 slavil sci-fi deník Sarden 10 let od svého založení. Při této příležitosti byl spuštěn nový web na adrese www.sarden.cz. Když tam vstoupíte, ocitnete se v novém a úžasném světě, který stvořil ztělesněný bůh v podobě webmastera Petra Šimčíka. Pravda, jemu stvoření nezabralo pouhých šest dnů, ale myslíme si, že výsledek stojí za to a že se vám bude líbit.

Na rozdíl od domény na Neviditelném psu nabízí několik uživatelsky příjemných vylepšení. Získáte opět možnost komentovat recenze a všechny další vydané články bez nutnosti přihlášení. V sekci Fórum Sardenu funguje Antikvariát, jehož prostřednictvím můžete prodávat knihy, kterých se chcete zbavit, anebo naopak kupovat ty, po nichž touží vaše čtenářské srdíčko a nedaří se vám je sehnat. Pro všechny budoucí spisovatele je tu možnost vkládat své literární kousky. Dočkáte se nejen rad a připomínek, ale když se nám bude povídka líbit, existuje tu možnost jejího vydání na samotném webu. 

Nezapomněli jsme ani na všechny budoucí publicisty. Stejným způsobem zde funguje i rubrika Čtenářské recenze, kde můžete zveřejňovat kritiky na nové i staré kousky. 

Těšíme se na další návštěvníky. Doufáme, že nám pomůžete vykročit do další éry Sardenu a že náš/váš web bude stále lepší a lepší, přesně takový, jaký si ho uděláme. 

Vycházíme vstříc i všem osobám se zhoršeným zrakem, neboť si můžete zvolit kontrastní vzhled stránek. Do budoucna uvažujeme o rozšíření této uživatelsky vděčné nabídky. 

Krásnou procházku po www.sarden.cz přeje 

Martin Stručovský, zástupce šéfredaktora