Povánoční slevy DVD

Snad každého obchodu se po skončení svátků klidu a míru a po přelomu roku dotknou nějaké ty slevy. Vybral jsem pro vás ty nejzajímavější kousky na DVD za velice příznivé ceny, nezapomeňte si k nim v případě zájmu přičít příjemnou stokorunu za rychlé a bezpečné doručení formou PPL. Třeba následující řádky někoho z vás inspirují a udělá si radost i po Vánocích.

DVD Obchod - Filmy pro celou rodinu

 

UnderworldKup DVD
Poslední kusy tohoto skvělého filmu za neuvěřitelných 95 Kč!

Po staletí obývají Zemi dvě rasy, které nepatří do lidského rodu. Aristokratičtí VAMPÝŘI čili upíři a jejich zavilí nepřátelé, brutální LYŘANÉ. Vlkodlaci. Lidé na jejich existenci nevěří, traduje se jen v pověrách a hororových příbězích. Ale oni zde jsou a vedou odvěký boj na život a na smrt o nadvládu nad těmi druhými. Mohlo by se zdát, že ta byla jednou provždy nastolena, jenže zdání klame. Je o tom přesvědčena vampýrská bojovnice Selene (Kate Beckinsale), která odhalí, že Lyřané chystají další velkou akci. Tentokrát si brousí zuby na mladého doktora – člověka. Selene se snaží mladíkovi jménem Michael (Scott Speedman) pomoci a ochránit ho před útokem z podsvětí. Současně se do něj zamiluje a tím vše zkomplikuje… Čím více se zamotává do připravovaného únosu Michaela, tím více získává informace, které ji děsí. Nezadržitelně se totiž blíží okamžik stvoření nového predátora, který kombinuje sílu vampírů i vlkodlaků. Přitom nemá žádné z jejich slabých stránek. Takové monstrum by dokázalo narušit rovnováhu obou ras, a co hůře, zvrátilo by jí ve prospěch LYŘANŮ.

 

Underworld 2: Evolution Kup DVD
Nenechte si ujít ani druhý díl trilogie, opět za 95 Kč!

Volné pokračování úspěšného filmového hitu o odvěkém boji mezi upíry a lykany, ve kterém jeden druh usiluje o definitivní vyhlazení toho druhého v tajné válce, která se odehrává mimo zrak lidí…. Z války ale nikdo dosud nevyšel jako vítěz. Plány obou druhů zkomplikovala zapovězená láska mezi upíří princeznou Selenou a Michaelem, člověkem s krví vlkodlaka.Vlkodlaci stále nevzdávají svůj lov na člověka, přímého potomka prvního z upírů, prostřednictvím jehož krve by bylo možné vytvořit superbytost, která by válku ukončila. V pokračování se tvůrci více zaměřili na objasnění odvěkého sváru. Děj se tak z části odehrává také v dávné historii. Po úspěchu prvního dílu dostal režisér od filmového studia mnohem větší rozpočet, což se výrazně projevilo na výpravě, efektech a celkové atmosféře filmu. Zdá se, že fanoušci filmů jako Blade, nebo Resident Evil mají opět o zábavu a napětí postaráno.

 

Underworld 3: Vzpoura LycanůKup DVD
Závěrečný díl za nejlpší cenu, jakou je možné na internetu najít, 369 Kč!

Underworld: Vzpoura Lycanů se vrací k původům staleté krvavé války mezi aristokratickými upíry a jejich někdejšími otroky Lycany. V dobách temna se mladý Lycan jménem Lucian (Michael Sheen) ujímá role mocného vůdce, jenž sjednocuje vlkodlaky a v jejich čele se staví krutému králi upírů Viktorovi (Bill Nighy), který je zotročil. K Lucianovi se přidává i jeho tajná láska Sonja (Rhona Mitra) a oba společně svádí s upíří armádou souboj o svobodu Lycanů.

 

Interview s upírem Kup DVD
Vynikající upíří film s českým dabingem a délkou přes dvě hodiny za pohách 189 Kč!

Nemrtví jsou mezi námi a jsou živější než kdy dřív. Dokazují to Tom Cruise a Brad Pitt s další "mladou krví" ve strhující filmové adaptaci bestselleru Anne Riceové INTERVIEW S UPÍREM. Ceněný a diváky mimořádně oblíbený Cruise stylově sehrál ztělesněné zlo – charismatického upíra Lestata. Pitt hraje Louise, kterého Lestat uvrhl mezi věčně prokleté nemrtvé. Louis se pokouší vzepřít údělu upíra, který může přežít, jen bude-li zabíjet.

 

Blade 3: Trinity Kup DVD
Závěrečný díl trilogie ve speciální dvoudiskové edici za 189 Kč!

Hluboko v poušti vůdci upírů oživili stvoření, které stálo na počátku jejich rasy. Legendární Dracula nyní vystupuje pod jménem Drake a disponuje schopnostmi, které byly dosud upírům odpírány. Aby to bylo pro Bladea ještě komplikovanější, rozvine proti němu rada upírských předáků širokou škálu nových bojových taktik, ke kterým zneužijí i své kontakty na vyšších místech. V očích FBI se Blade pojednou stává zabijáckou zrůdou, kterou je třeba stůj co stůj polapit. Po konfliktu Bladea a jeho rádce Whistlera s agentem Cumberlandem a jeho muži je nad slunce jasnější, že Blade bude potřebovat pomoc. Neochotně se spojí s lidskými lovci upírů, které vede Whistlerova dcera Abigail a spolu se slepou vědkyní Sommerfieldovou pracují na "konečném řešení upírské otázky”. Blíží se poslední bitva, ve které je v sázce rovnováha světa a zachování lidského rodu. Nemrtví se však své vlády nad světem nevzdají tak lehce …

 

Lovci upírůKup DVD
Zajímavý Hong-Kongský snímek potěší každého milovníka samurajů, opět za 189 Kč!

19. století. Podlý mnich probudí k životu krvežíznivé UPÍRY, kteří chtějí zničit a pohltit lidský život. Nyní čtveřice hrdinů trénuje v taoistické škole magie Mao Shan a jejich mistr musí použít mimořádných schopností, aby zničil krále UPÍRů a jeho vražednou družinu dřív, než bude pozdě. Každý z odvážných mistrů bojového umění má pod kontrolou živel stejného jména: Déšť, Blesk, Hrom a Vítr!

 

Kolekce hororů s vlkodlakem (3 DVD)Kup DVD
Vlkodlak, Vlkodlak v Londýně, Vlčí žena v Londýně, Frankenstein a vlkodlak, to vše ve speciálním balení s bonusy za pouhých 269 Kč!

Prostřednictvím této fantastické kolekce se k nám vůbec poprvé dostává původní film Vlkodlak na DVD! Spolu s tímto legendárním dílem s Lon Chaneyem mladším v hlavní roli zde najdete také tři nezapomenutelná pokračování s hvězdným obsazením, v čele s Bélou Lugosim. Tyto filmy se staly mezníky světové kinematografie a inspirací pro řadu režisérů a dodnes ovlivňují mnoho dalších hororových filmů.

 

Moje sestra vlkodlak 1, 2, 3 (kolekce)Kup DVD
Speciální tří disková edice trilogie Moje sestra vlkodlak s českým dabingem, jenom za 95 Kč!

 

VlciKup DVD
Americký akční kousek z roku 2006 za 95 Kč!

Dvě znepřátelené smečky vlkodlaků zápasí o malého chlapce, jehož život je osudově spjat s jejich budoucností. Jedni jej chtějí zabít, druzí zachránit. Bitva na život a na smrt začíná v akčním hororu, plném napětí a dokonalých triků!

 

Psí vojáciKup DVD
Pěkná hororová podívaná, která určitě stojí za to. Svůj originál můžete mít doma za 95 Kč!

Četa britských vojáků se vydává na obvyklé vojenské cvičení do odlehlé skotské divočiny. Nikdo z nich netuší, že se tam budou muset bránit skutečnému nepříteli. V temných lesích narazí na raněného kapitána jednotky zvláštního nasazení a zmasakrovaný zbytek jeho týmu. Brzy vyjde najevo, že v okolí řádí vždy o úplňku nebezpeční vlci. Vojáci se připravují na naplánované akce, ale další tajemná noc se nezadržitelně blíží…