LEHKÉ FANTAZIJNO – ANTOLOGIE O ŽENSKÉ DUŠI (PR)

Nakladatelství eFortna připravuje reprint prvního dílu fantastické antologie o tom, že žena je jedinečnou bytostí, v níž se zrcadlí otisky duší čtyř tvorů – lva, sovy, draka a labutě. Jeho vydání však závisí na podpoře na Startovači.

O čem je naše kampaň?

Představujeme vám originální čtyřdílnou antologii, jež nemá v evropském regionu obdoby a jejíž barevné ladění, ilustrace našich předních výtvarníků a pečlivá ediční příprava z ní dělají skutečný literární skvost! Celou sérii zahajuje kniha Žena se lvem, symbol odpovídající tarotové kartě Síla. Stejně jako všechny ostatní knížky (Žena se sovou, Žena s drakem, Žena s labutí) obsahuje 13 povídek a 13 výkladových karet. Všechny knížky mají formát B6, šikovný do ruky a skladný, že se vejde i do menší kabelky či baťůžku, a pevnou vazbu. Navíc obsahují originální ilustrace z pera hradeckého výtvarníka Jaroslava Svobody a nesou obálky od naší přední ilustrátorky Jany Maffet Šouflové. Dohromady antologie přináší pestrou paletu příběhů v různých žánrech a možnost objevit autorky, o kterých byste se možná jinak nedozvěděli, ale které rozhodně mají světu co říci.

 

Autorky promlouvají ke čtenářům a čtenářkám také z doprovodné SADY VÝKLADOVÝCH KARET, nakreslených podle jejich podoby a nesoucích jeden z klíčových symbolů, jež vyjadřují i základní momenty na životní cestě člověka. Autorky se tak stávají průvodkyněmi v těžkých chvílích nejistoty a rozhodování, kdy se jich s pomocí přiloženého postupu mohou samy čtenářky ptát na radu. Každá žena tak v sobě může objevit odvážného lva, moudrou sovu, nespoutaného draka i laskavou labuť a stát se tak celistvou bytostí, která umí všechny tyto charakteristiky udržet v rovnováze.

Co přináší v životě element lva?
Odvážná žena, která dokáže zkrotit lva po svém boku, je zosobněním velké vnitřní síly. Má k dispozici skutečnou vášeň a moc. Motivací pro její konání je nezměrná odvaha a niterná touha, něco přirozeného, silného a instinktivního hluboko v ní. Je charismatická a nechybí jí osobní kouzlo. Pokouší se ke každé situaci přistupovat co nejoriginálnějším způsobem. Čiší z ní energie a nebojí se riskovat, protože hluboce věří, že i tam, kde v to jiní nedoufají, se květ rozvine do plné krásy. Je naplněna hlubokou vírou v sebe, vždyť překonala své staré obavy spojené s minulostí. Osedlala si lva na znamení, že ovládla síly své tvořivosti, které mají moc zkrotit zvíře (démony) skryté v nás. Jestliže jsou naše vnitřní síly oslabeny, nemůžeme „zevnitř vyzařovat“, neovládáme svou vnitřní energii a nedokážeme ji tvořivým způsobem využít. Pokud ovšem uděláme odvážný krok a překročíme vlastní stín, odměnou nám je schopnost řídit vlastní osud, odolávat pokušení, vymoci si spravedlnost, cítit se sebevědomě a bezpečně, odhalit lsti druhých, udržet si naději, rozvíjet svá nadání a dosáhnout jednoty s celým světem.

Autorky Ženy se lvem:
Vilma Kadlečková, Karolína Francová, Lenona Štiblaríková, Dagmar Pirochová, Václava Molcarová, Miroslava Dvořáková, Lucie Lukačovičová, Dana Beranová, Zuzana Stožická, Jana Šouflová, Julie Nováková, Zuzana Hloušková, Hanina Veselá.

 

 

Proč hovoříme hlavně o Ženě se lvem?

Mít naše knížky doma s možností se ke svým oblíbeným hrdinkám a hrdinům vracet, nacházet v příbězích nové pravdy a mít možnost najít v příbězích poučení i pro vlastní život jistě udělá radost každé čtenářce i čtenáři. Nejlépe fungují jako celek, ale k tomu jedna maličkost chybí – první díl se téměř vyprodal, ovšem zbylé tři to kvůli pandemii nestihly a zůstaly ve skladových zásobách. Jenom vy je teď můžete dostat zpátky do rukou těm, kterým bude pomáhat – k ženám – a pohromadě, protože díky vaší dobré vůli dáme Ženu se lvem dotisknout. Jedině tak se totiž naplní synergický efekt, který byl do antologie vtělen jejich tvůrkyněmi. Dovolte, aby ženy do svých životů vpustily elementy, jež je učiní celistvými a šťastnými: sílu, moudrost, svobodu a lásku!

Hledáte ideální dárek vášnivé čtenářce, kamarádce, mamince, sestře, dceři, spolužačce či sousedce?
Víte o ženě ve svém okolí, narozené ve znamení Lva, a nevíte, čím ji obdarovat?

Nákupem některého z připravených balíčků získáte od jednoho po všechny čtyři svazky antologie, ale i jiné zajímavé dárky.

Podpořte projekt na Startovači a najděte si mezi nabízenými balíčky přesně ten pravý!