Soutěž o Catwoman – vyhodnocení

Minulý týden jste s námi mohli soutěžit o horkou novinku z nakladatelství CREW, které nám věnovalo tři výtisky komiksu Catwoman: Ve stínu Měsíce. Soutěž včera skončila. Ke komu komiksy poputují?

 

Anotace:
Selina Kyleová je tvrdší, než sama tuší. Patnáct let snášela řetěz špatných známostí své matky. Když se Dernell, matčin současný vyvolený, ukáže krutější než všichni ostatní, Selina přehodnotí svůj vztah k domovu. Žádným způsobem nedokáže sdílet střechu nad hlavou s Dernellem. A protože Dernell se nikam nechystá, musí jít Selina.

Jedna z nejprodávanějších autorek podle New York Times Lauren Myracleová (ttyl) a kreslíř Isaac Goodhart přinášejí příběh o tom, jak přežít ve světě, který tě vypudil z domova, a jak najít spojence v nejméně očekávaných chvílích.

 

Soutěžní otázky:
1) Catwoman není prvním z řady superhrdinských young adult komiksů DC, který vychází v nakladatelství CREW. Jaký název má komiks z vodního světa, který vyšel loni na podzim?
2) Autorka Lauren Myracle není českým čtenářům neznámá. Jak se jmenuje dětská fantasy série, kterou napsala spolu se Syrah Mlynowski a Emily Jenkins?
3) Kdo si zahrál Catwoman ve filmu Batman se vrací?

 

Správné odpovědi:
1) Mera – proti proudu
2) Kouzla vzhůru nohama
3) Michelle Pfeiffer

 

Do soutěže přišlo celkem 30 odpovědí, velká většina správných.

Vylosovány byly: S. Kováčová z Chebu, M. Oravcová z Brna, I. Maděrová z Prahy 12.

Blahopřejeme.