Theo Addair: Ve stínu oskeruše – Na kraj světa

Nakladatelství Laser vydalo román Na kraj světa, první díl z fantasy série Ve stínu oskeruše od Thea Addaira, kterého zřejmě znáte jako autora románů Muffin a čaj a Koláčky a spiklenci.

 

ANOTACE:
Zatímco vesničané ohýbají hřbet na polích, ve Čtyřměstí kypí počínající průmyslová revoluce. Skryti před bdělým okem zákona uctívají synové a dcery Země svou Matku, aniž by tušili, že ta má vlastní plány.
V zapadlé záhorské vísce žije Kiro, známý též jako „ten malej čmoud vod Syvne“. Dnes ho čeká setkání, které se stane prvním krokem na dlouhé cestě. Nikdo ho k ní nenutí, snad jen pocit odpovědnosti a spletitá síť náznaků a polopravd. Ale ne lži. Protože Tereza, ať je jakákoli, přece nikdy nelže.

 

O AUTOROVI:
Theo Addair se narodil na Královských Vinohradech v Praze. Odmala byl jako pytel blech a jedině knížky ho dokázaly udržet v klidu. Dnes pracuje v advokátní kanceláři a krom psaní je jeho zálibou cestování a s ním spojený zájem o cizí jazyky. Se svými krátkými povídkami se umístil v několika literárních soutěžích včetně Ceny Karla Čapka. Jeho debutový román Muffin a čaj s tematikou LGBT zaznamenal u české mládeže nebývalý úspěch.

 

INFO O KNIZE:
Vydal: Laser, září 2019
Vazba: brožovaná
Počet stran: 344
Cena: 299 Kč