Se zářijovou Pevností přichází hrůza s klaunskou tváří! (PR)

Už je „To“ tady! Nastal čas se bát! S novou Pevností přichází hrůza s klaunskou tváří, všechny noční můry Stephena Kinga a spousta dalších lahůdek ze světa fantazie!

 

Coulrofobie. To slovo si zapamatujte. Až přijde TO, bude ho potřebovat. A společně s nesmrtelným klaunským zlem si v nové Pevnosti probereme hezky od podlahy ty největší strachy z pera hororového krále STEPHENA KINGA.

A aby to nebylo líto Neilu Gaimanovi, podíváme se zpětně na AMERICKÉ BOHY a jejich budoucnost. Stejně tak se ale naposledy rozloučíme s monarchou nemrtvých, s GEORGEM A. ROMEREM.

A mimochodem věděli jste, že se u nás točí film o DRSNÉM SPASITELI od mistra Žambocha? Ve fokusu se budeme tomuto fajnovému projektu věnovat na čtyřech stranách.

Stejně tak asi ale povíme něco nového i o SHANNAROVÝCH ELFEÍNECH a posvítíme si také na nový žánr LITRPG a s ním spojený ÚKOL PŘEŽÍT.

A zatímco povídkami tentokrát přispěli JAKUB HOZA s KATEŘINOU FOLTÁNKOVOU, můžete se těšit i na pokračování COSPLAY profíků a na LADY MECHANIKU.

A což takhle exkluzivní reportáž z COMIC-CONU ze San Diega? Nebo chcete proniknout do tajů GENEALOGIE? Případně by vás zajímalo, co má s fantastikou společného DIVOKEJ BILL?

Ano, na divoké kombinace jsme mistři a nebojíme se ničeho. I nová Pevnost vládne a nebojte, před klauny vás ochráníme!!! Možná.

Přílohou nové Pevnosti je výborná fantasy Davida Gaidera Ukradený trůn ze světa Dragon Age. Tato kniha potěší jak hráče, tak příznivce klasické fantasy, které by jinak příslušnost knihy k hernímu světu mohla odrazovat. Děj knihy je totiž zasazen před události ze hry samotné. Když je zrazena a zákeřně zavražděna Moira, Marikova matka, je mladý následník trůnu donucen ujmout se nové role. Pronásledován orlesiánci, obklopen špiony a zrádci, podceňován vlastními lidmi pro své mládí a nezkušenost, se staví do čela armády rebelů. Jak skončí Marikova cesta za právoplatným dědictvím? Pomstí smrt své matky? Získá zpět ukradený trůn?

Pevnost 09/2017
Počet stran: 84
Cena: 69 Kč / 159 Kč s přílohou
www.facebook.com/CasopisPevnost/