Zavítejte do Midnight v Texasu

Městečko Midnight leží na pomezí mezi životem a peklem. Tento napínavý nadpřirozený seriál stanice NBC zavede diváky do odlehlého texaského města s názvem Midnight, kde nic není takové, jak se zdá. Kde být normální je divné a pouze outsideři sem zapadnou. Midnight je tajemným útočištěm pro ty, kteří jsou jiní – dokonalým místem pro kohokoli, kdo se chce ukrýt před vnějším světem.

 

 

 

Francois Arnaud (Borgiové) hraje hlavní roli Manfreda, okouzlujícího mocného senzibila, který dokáže komunikovat s duchy. Své schopnosti hojně využívá, aby tahal z lidí peníze. Teď je na útěku před někým, komu dluží pěkný balík. Stále komunikuje se svou mrtvou cikánskou babičkou v starém pojízdném karavanu. To ona mu poradila, ať se ukryje v Midnight. V Midnight nalezne bezpečí mezi jak lidskými, tak nadpřirozenými spojenci. Rychle se zamotá do místních události – pomáhá řešit vraždu a zamiluje se do místní dívky.

 

 

 

 

 

V Midnight bydlí také BoBo Winthrop (Dylan Bruce z Orphan Black), majitel místní zastavárny a Manfredův domácí. Jeho snoubenka Aubrey ho opustila po velké hádce, jenže pak se její mrtvé tělo najde v řece a Bobo se stane hlavním podezřelým.

 

 

 

 

 

 

Čarodějnice Fiji Cavanaugh (Parisa Fitz-Henley, můžete ji znát ze seriálu Luke Cage a Jessica Jones) je majitelka místního wiccanského obchůdku. Její magie přijde Manfredovi rychle vhod, když zjistí, že jeho dům obývají rozlícení duchové a možná ještě temnější síly. Je poblázněná do Boba.

 

 

 

 

 

 

Pak zde najdeme tajemnou, sarkastickou Olivii Charity (Arielle Kebbel z Hráčů), asasínku se zbraní pro každou příležitost, bojující v podprsence a kalhotkách, protože prostě může. Rozhodně se nejedná o dámu v nesnázích. Každý měsíc dělá práci pro reverenda. Žije s mocným upírem, jejich vztah je vzájemně výhodný a emocionálně intenzivní.

 

 

 

 

 

 

Anděl (komplet i s křídly) Joe Strong (Jason Lewis ze Sexu ve městě) zná všechna tajemství městečka, protože už se po světě potuluje pár milénií. Už jednou viděl, jak peklo hrozilo, že otevře svůj chřtán. Živí se jako talentovaný tatér, zatímco čeká na příchod vyvoleného, který povede armádu, jež zastaví apokalypsu, jak bylo samozřejmě předpovězeno v proroctví.

 

 

 

 

 

 

Moudrý upír Lemuel Bridger (Peter Mensah z Pravé krve) žije v Midnight už o dost déle než většina jeho sousedů. Znal Manfredovu babičku, když byla ještě naživu, a jeho úcta k ní zachrání Manfredovi krk. Je mocný, moudrý, za každou cenu chrání své přátele a je smrtící při střetnutí s nepřáteli. Dělá noční směny v zastavárně. Má silné pouto s Olivií a pomáhá jí se sebeovládáním.

 

 

 

 

 

 

Creek Lovellová (Sarah Ramos z Famílie) je ctižádostivá spisovatelka, pracuje v bistru a také v rodinné čerpací stanici. Sní o tom, že opustí město, ale zůstává kvůli svému mladšímu bratrovi Connorovi a přehnaně ochranářskému otci Shawnovi. Na první pohled nejnormálnější holka ve městě však zjistí, že její rodina skrývá hluboká tajemství.

 

 

 

 

 

 

A pak je tu reverend Emilio Sheehan (Yul Vazquez z filmu Kapitán Phillips), tichý, zamyšlený muž, jehož často vidíte s biblí nebo jak se stará o hřbitov zvířat. Nedokáže odolat volání úplňku – proč, to teprve zjistíme.

 

Zatímco se obyvatelé města brání vnějšímu tlaku věčně podezřívavých policistů, divokým motorkářským gangům a vlastní nebezpečné minulosti, spojí síly a vytvoří různorodou, ale silnou rodinu.

 

Seriál Midnight, Texas vychází z knižní trilogie Charlaine Harrisové (autorky Pravé krve).
Produkce se ujala Monica Owusu-Breen (Agents of S.H.I.E.L.D.) a David Janollari (Six Feet Under).

Stanice: NBC
Počet epizod: 10
Vysílací den: pondělí
Premiéra: 24. 7. 2017

Zdroj: www.nbc.com/midnight-texaswww.facebook.com/NBCMidnightTexas/