Červnová Pevnost na stáncích (PR)

Pozor, pozor! Pánové si nachystají bryndáčky a dámy trpělivost. Novou Pevnost si totiž odválčíme s Wonder Woman a s ostatními bojovnicemi, které chrání svět. A možná dorazí taky Optimus Prime!!!

 

Lasa pravdy se možná nedočkáme, ale i tak je WONDER WOMAN připravena porvat se o budoucnost našeho světa. A nejen ona, ŠTÍTONOŠEK a VÁLEČNIC je plná fantastika, takže nastal nejvyšší čas připomenout si jejich inteligenci, sílu, půvab a grácii, se kterou nám už po dekády chrání zadek.

Po nějaké době se ale hlásí o slovo také TRANSFORMERS skrze svého POSLEDNÍHO RYTÍŘE. A dokonce dojde i na MUMIE, na kterých si tentokrát zarajtuje Tom Cruise.

Mimochodem, pokud jste dosud neslyšeli o PROJEKTU KRONOS od Pavla Bareše, zbystřete, protože tohle je knižní debut jak víno. Případně chcete nahlédnout do dvojího života černých andělů, skrze strhující román MÉ JMÉNO JE NIKDO? Anebo vás zajímají povídky od LUCIE LUKAČOVIČOVÉ a TOMÁŠE DOSTÁLA?

Ani tím ale nekončíme, ještě je zde vzpomínka na TERRYHO PRATCHETTA, následovaná GRUNGEM a LOVCOVÝM ODKAZEM. Navíc George R. R. Martin představuje svoje povídkové DIVOKÉ KARTY.

Z herního světa pak na nás pokukuje PREY 2.

A zatímco náš milovaný hulvát a nevycválaná křupka Míla Linc, ahoj Mílo, nahlédne do mikrosvěta DVORNÍCH DAM, konspirátoři si tentokrát smlsnou na představě, že ZEMĚ JE PLACKA a táhnou ji sloni.

Plus si neodpustíme pár obrázků ze SVĚTA KNIHY, naši nejoblíbenější akce roku, páč to tam bylo boží.

No prostě a jednoznačně, těšte se na hodobóžový ranec plný parádního čtení. Protože ani tentokrát jsme neponechali nic náhodě. Pevnost vládne a je tu jen a jen pro vás.

Přílohou nové Pevnosti je vynikající audiokniha Metro 2033 od Dmitry Glukhovského. 17 hodin 34 minut napínavého poslechu v podání excelentního Filipa Čapky na dvou CD.

 

Pevnost 6/17
Počet stran: 92
Cena: 69 Kč / 159 Kč s přílohou
www.facebook.com/CasopisPevnost/