Nová Pevnost na stáncích i s plakátem a komiksovou přílohou! (PR)

Vycvrnkněte Excalibur ze skály a napněte plachty, protože květnová Pevnost je tu! A nadupaná je informacemi až po nejzazší bastiony!
Artoriánská legenda znovu ožívá. Na probuzení kulatého stolu se přitom v Králi Artušovi: Legendě o meči podílejí synové anarchie Charlie Hunnam a Guy Ritchie. Stejně tak se nicméně začínají ošívat i staří dobří Vetřelci, v jejichž blízkosti právě přistává vesmírná loď Covenant.

 

A hlavně se vrací kapitán Jack Sparrow v Pirátech z Karibiku: Salazarově pomstě. S jeho talentem na zapadávání do problémů by nic neudělal ani mírumilovný seriálový ztracenec Iron Fist.

A pokud hovíte fantasy ságám, už jste přičuchnuli ke Kronice netesaného trůnu od Briana Staveleyho? Nebo chcete přivonět ke Kouři od Dana Vylety, případně okusit Temnou hmotu od Blakea Crouche? A bloudili jste někdy Kouzelnými světy Holly Blackové, pocítili Autoritu Jeffa VanderMeera či strávili Temné odpoledne s Pavlem Korněvem?

Povídky pak do tohoto čísla Pevnosti přinášejí Hana Káňová a Michal Březina.

Ovšem pozor, stejně tak jsou součástí časopisu i rozhovory s talentovaným metroznalcem Michalem Šefarou a s výjimečným scenáristou výjimečného románu Volání netvora Patrickem Nessem.

A na všechno pak dohlíží komiksoví agenti z Úřadu paranormálního výzkumu a obrany, arogantní démon Angra Mainju a mnozí další, přičemž všichni dobře vědí, jak moc se Pevnost chystá na Svět knihy. Ostatně i tam se uvidíme.

Teď ale v klidu listujte a čtěte a dejte si pozor na čelist, aby vám nespadla až do přízemí. Pevnost totiž i tentokrát vládne a je tu jenom pro vás!!! A pozor, tentokrát s plakátem uvnitř!

 

 

Přílohou nové Pevnosti je skvělý plnobarevný komiks World of WarCraft 1.
Oficiální komiksové zpracování fantasy ságy ze světa World of Warcraft. Na pobřeží Kalimdoru se probírá muž, jehož paměť je čistá jako sklo – tak začíná epický příběh válečníka Lo’Goshe a jeho nezvyklých společníků Brolla Bearmantla a Valeery Sanguinar.Vycházet s místními národy je téměř stejně těžké jako nepozabíjet se navzájem, a tak nesourodá trojice na pouti za odhalením tajemství Lo’Goshovy minulosti brzy zkříží zbraně s Hordou i Aliancí! Autorem scénáře je Walter Simonson (Thor), výtvarné stránky se zhostili Ludo Lullabi (Lanfeust Quest) a Sandra Hope (Americká liga spravedlnosti)! Sám komiks vznikl pod přísným dohledem Blizzardu a na počeštění dohlíželi odborní poradci z wowfan.cz.

 

Pevnost 5/17
Počet stran: 92 + 176
Cena: 69 Kč / 159 Kč s přílohou
www.facebook.com/CasopisPevnost/