ErotiCon 2015

ErotiCon je dnes již kultovní nezávislá akce pro všechny příznivce sci-fi a fantasy, zaměřená na erotická témata. Letos již podvanácté nabízíme zábavu všem nadšencům i zvědavcům. Jako vždy bude pro návštěvníky připraven bohatý program.

 

Eroticon-plakat-2015

 

 

Jako místo konání dvanáctého ročníku Eroticonu jsme pro vás vybrali příjemné prostředí café baru Dark Velvet Cafe, který najdete na adrese: Husitská 677/15, Praha 3.

Začátek akce: sobota 3.října 2015 od 13:00 hodin.

Každý návštěvník ve stylovém kostýmu bude přivítán welcome drinkem a získá možnost výhry v soutěži o nejlepší cosplay.

Vstupné: 70 Kč

Akce není doporučena pro účastníky mladší 15 let.

 

PROGRAM:

14.00 – 14.30
Tereza Matoušková „I v Podmoří mají občas pěkně vlhko“
Fantasy není literatura pro děti a pár intimních chvilek do ní patří. I v Podmoří mají občas hezky vlhko. Nahlédněte do světa Terezy Matouškové, přijďte si poslechnout, jak můžou být nebezpečné pletky s čarodějem, nebo třeba k čemu jsou vlastně vílám dobří muži.

 

 

Eroticon_Kadlec
Zdeněk Kadlec „Hříšná touha“
Eroticon_Olga
Olga Kezniklová
Eroticon_Kadlec Stroj
Zdeněk Kadlec „Stroj na bolest“

 

 

15.15 – 15.45
Marek Tvrdý „Herní simulace dámského poprsí“
Přednáška o složitosti simulace ženského poprsí. Prohlédneme si historii zobrazení prsou ve videohrách, ukážeme nejvtipnější videa, povíme si také o cenzuře.

Eroticon_Toth
Milan Toth

16.00 – 17. 00
Ivana Kuglerová „Proč kačeři souloží s krabicí aneb naprogramuj si svého pedofila“
Existuje „úchylný“ gen? Je zoofilie virus? Budou v budoucnu vlády řídit populační explozi programováním sexuality svých občanů? A jak k tomu přijdou kapři?

16.30 – 17.30
Česká Pirátská strana „Autorská práva a cenzura na internetu: neberte nám naše porno“
Problematika uplatňování autorských práva a cenzury v prostředí internetu.

17.30 – 18.15
Hanina Veselá „Antihrdina/ka jako erotický symbol“
Zlouni mají charisma, klaďasové jen ten charakter. Proč nás ti první baví víc než ti druzí, a proč se autor snaží propašovat padoucha čtenářce do postele? Přednáška o fantasy knihách trošku jinak, paranormální romance si prosím odmyslete!

18.30 – 20.30
Františka Vrbenská „Čínská sexuální magie“
Muž a žena – není to prazáklad jakékoliv magie? A což teprve, když se toho chopí starověká čínská učebnice a s poetickým naturalismem rozebírá techniky milování… Ano, bez láskyplných příběhů a erotických hororů se neobejdeme!

 

Eroticon_Filip
Lojza Filip „Lesbian Anatomy“

AUTORSKÁ ČTENÍ:

13.30 – 14.00
Jan Vavříčka – povídka z knihy „Vostrá krása“
Povídka o milování, které jste ještě nezažili! Jan Vavřička je fanoušek SciFi filmů, propagátor žánru science fiction na internetu a hlavně autor fantastických povídek, které získaly ocenění v různých literárních soutěžích (1.místo Zlatá zebra 2010, 1.místo O loutnu barda Marigolda 2002, 1.místa O stříbřitělesklý halmochron – ročníky 2001 a 2002). Díky sci-fi povídce „V Bruselu přistáli mimozemšťané“ psané v angličtině se Honza stal vyslancem Becherovky v Londýně v roce 2004! Aktuálně připravuje novou knihu s názvem Vostrá krása, která volně navazuje na předchozí sbírku nazvanou Vostrá pohoda. Opět půjde o sérii povídek, tentokrát však budou všechny více okořeněny erotikou a humorem! Honza Vavřička na ErotiConu představí právě povídku z této nové knihy.

 

Eroticon_ Franc
Daniel Franc

17.15 – 17. 30
Diuk – satirickoerotická povídka „Dáma v Nesnázích“
Diuk – spisovatel a scénárista žijící v Praze. V mnoha svých textech se nedokáže ubránit satirickému pojetí a tak dochází ke kombinaci smutného a veselého. V říjnu plánuje kromě autorského čtení na ErotiConu také křest své druhé knihy – městské fantasy zasazené do současnosti: Muži, kteří věřili.

21.45 – 22.15
Tomáš „Floutek“ Metelka – anekdoty ze „Století kundy“
Floutkův koutek“ – nebezpečně zábavná poezie aneb noční život očima profláklého plzeňského floutka. Nevhodné pro děti a slabé duchem!

 

Eroticon_Sramek
Martin Šrámek „Falling Angel“

 

VÝSTAVA OBRAZŮ
Vystavují: Zdeněk Kadlec, Martin Šrámek, Daniel Franc, Daniel Paul , Milan a Jana Tóthovi, Lojza Filip, Olga Kezniklová, Tomáš Javorský.

 

EXTRA PROGRAM:
14.15 – 14.45 Břišní tanečnice Darinnelis
18.15 – 18.30 Ohnivá show SHŠ Šaršoun
20.30 – 21.30 Koncert skupiny Succuba
22.30 – 23.00 Miss Cosplay

 

Více informací naleznete na webu Eroticonu a na FB stránce události.