Kladivo na čaroděje: křest 8. dílu a gigantická autogramiáda (PR)

Osmý díl oblíbené série akční urban fantasy se blíží, na pulty knihkupectví zamíří Pekelná šleha již v úterý 7. dubna. Všechny dosavadní (a jednoho budoucího) autory budete moci potkat v pátek 10. dubna, kdy se od 18.00 v pražském Knihkupectví Fantasya uskuteční velkolepý křest spojený s autogramiádou a velkou afterparty. Na co se můžete těšit?

 

V případě knihy na další skvělé dobrodružství Felixe, Klaudie, Vincenta a Waltera, kteří budou mít tentokrát co do činění s následky jednoho ne úplně zdařilého vědeckého experimentu.

Pekelná šleha má v rámci série několik nej. Čeká vás opravdová nálož zábavy, protože se jedná o zatím nejdelší díl série (201 stran čistého textu). Martin D. Antonín ho taky psal ze všech autorů nejdéle, výsledek však rozhodně stojí za to. O tom se ostatně můžete přesvědčit už teď z ukázky, kterou si můžete klasicky přečíst, ale i poslechnout! K Pekelné šleze totiž vznikla unikátní audionahrávka celé kapitoly, kterou namluvil Vojtěch Hamerský z webu Knižní kukátko.

 

Pokud v pátek 10. dubna v 18.00 navštívíte Knihkupectví Fantasya (Šafaříkova 370/11, Praha), zúčastníte se slavnostního přivítání knihy na svět za účasti všech autorů (dosavadních i jednoho budoucího) série! Dorazí i výtvarník Lubomír Kupčík a grafik Lukáš Tuma a samozřejmě nebudou chybět ani zástupci nakladatelství Epocha. Kmotrem knihy se stane spisovatel Jiří W. Procházka.

Pokud byste si chtěli Kladivo na čaroděje na místě zakoupit, samozřejmě budou připravené všechny díly, a to s příjemnou 20% slevou. Sleva 20 %-30 % se bude v průběhu křtu vztahovat na veškeré zboží knihkupectví.

Po autogramiádě vás pak čeká tradiční afterparty v blízké restauraci Zvonařka.

Potvrďte svou účast a mrkněte, kdo taky přijde: FB událost

Na všechny se moc těšíme!

Nakladatelství Epocha
facebook.com/kladivonacarodeje
facebook.com/fantastickaepocha

 

Anotace Pekelné šlehy:
Když se dáma vašeho srdce ocitne v nesnázích, uděláte pro její záchranu cokoliv. Riskujete život, sjezdíte světa kraj, spřáhnete se s ďáblem – a když zoufalství dostoupí vrcholu, přeleze přes něj a ještě si pořádně povyskočí, najmete si tým Felixe Jonáše. Je to banda magorů, to jistě – ale kdo jiný vám uvěří a pustí se do hledání dívky nakažené experimentálním magickým retrovirem? Jistě ji najdou. Možná i zachrání. A když budete mít štěstí, vaše milovaná vám tu záchranu jednou odpustí. Naděje přece umírá poslední… a kdyby něco, Walter ji odborně oživí.

 

Medailonek Martina D. Antonína:
Narozen v roce 1978 v Praze, spisovatel, organizátor larpů, překladatel.
Publikuje od počátku tisíciletí; po povídkových začátcích (například v časopise Pevnost a sbornících Drakobijci a Klášter slasti) debutoval čtenáři skvěle přijatým humorně laděným fantasy románem Křivé ostří, na který navázal novelou Zdvořilostní návštěva.
Povídkou Trpasličí čest odstartoval stejnojmenný cyklus, do něhož patří i ztřeštěně vážný román Zelená a osm povídek a novel vydaných ve sbornících Legendy: Draci, Mrtvý v parovodu, Legendy české fantasy 2 (připravuje se) a dalších. Od hrdých trpaslíků, „geniálních“ goblinů a vážných elfů si odskočil k soudobé sérii Daemonica (dosud dva díly, další chystá) a historické fantasy novele Saladinova lampa. Úplnou žánrovou odbočkou je populárně naučná kniha 101 nejkrásnějších domovních znamení Prahy.
Jeho nejsilnější zbraní jsou chytlavé příběhy plné akce a dialogů, které se neberou příliš vážně. Svět Kladiva na čaroděje sedl takřka na míru.