Fantasy University: svět upírů, vlkodlaků a umělců (PR)

Fantasy University je fantasy univerzita, na které lze studovat on-line vše, co vás zajímá o upírech a vlkodlacích. Můžete se na ni zapsat od 1. 8. 2014 do 14. 9. 2014. Od 15. 9. 2014 probíhá on-line výuka.

Studium
Fantasy_UniversityBěhem semestru jsou publikovány studijní materiály (články) v předmětech (sekcích), které jsou zaměřené na dějiny, literaturu, film, seriál, psychologii, gastronomii, fitness, cestopis, nebo upíří tvorbu.

Z povinných předmětů absolvujete test (jak pozorně čtete články) a minimálně do dvou předmětů musíte přispět vlastním článkem. Samozřejmě jste uvedeni jako autoři těchto článků.

Na konci akademického roku vypracujete projekt s tematikou zaměřenou na upíry, nebo vlkodlaky (může to být blog, kulturní akce, povídka, cestopis, grafika apod.).

Kromě studia se dozvíte také řadu tipů a neminou vás ani pozvánky na zajímavé akce. Čekají vás filmové pátky, literární soboty a hudební neděle. Pro studenty jsou připraveny soutěže.

Fantasy University je tedy hlavně umělecký a zábavný web!

Spolupráce
Pokud byste chtěli být součástí tohoto projektu, můžete se zkusit přihlásit dobrovolně jako redaktor, editor, nebo grafik a budete mít na webu zřízený vlastní profil.

Oficiální stránka filmu Hranice reality
Film Hranice reality, vyprávějící příběh Aileen, vznikl jako krátkomentrážní studentský snímek v rámci studia předmětů Základy filmové řeči a Produkce audiovizuálního díla na Fakultě informatiky Masarykovy univerzity v Brně.

S celou jeho tvorbou od námětu až po samotné promítání se můžete seznámit pouze na tomto webu, který je oficiální stránkou filmu Hranice reality. Nechybí ani profily herců a štábu. A možná vás překvapí, kolik práce je na osmiminutovém filmu, jaká technika byla použita při natáčení, jak vznikl námět a jakým způsobem se píše scénář. Proto je web zaměřený také na filmaře. Ať už profesionální, amatérské, nebo ty budoucí, kterým tyto informace mohou být nápomocné při tvorbě vlastního filmu, nebo alespoň inspirací.

Aktuální informace a další tipy najdete na Facebookové stránce Fantasy University.
Foto: Jan Stárek

Odkazy:
Fantasy University – www.fantasyuniversity.cz
Hranice reality – https://www.youtube.com/watch?v=gXvPHnA3BG0
Facebooková stránka Fantasy University – https://www.facebook.com/fantasyuniversity