NightCon opět na PragoFFestu

Tak se nám sešel rok s rokem a máte nás tu zase. Kdo má pamět lepší než průměrný sklerotik, tak jistě ví,  že jsme právě před rokem převzali po Antrey opečováváné dítko jménem NightCon. A z krásného perspektivního dítka jsme udělali rozmazleného parchanta.

Ano, je to přesně rok, co jsme doslova znásilnili dobrý vkus a zdravý rozum a převzali NightCon do svých nenechavých údú. A divili byste se, ale je to super. Jsme rádi, že jste nám po vydařeném PragoFFestu 2013 zachovali přízeň a v hojném počtu navštěvovali naši linii i na největším conu od Čech až po Pchjongjang, a to na Festivalu fantazie. Usínat na vavřínech je ale pro slabochy, my máme ustláno na našich nelegálně získaných milionech z pomlouvání organizátorů, a i proto vás můžeme ubezpečit o jednom: PragoFFest bude. Nedáme nic na pomluvy a směle odmítáme agenty provokatéry konkurečních conů, protože jako každý správný ideolog máme svého Pravdu a máme vás rádi.

letak_pgf14Takže, na co se můžete letos těšit na PragoFFestu v Modré škole v Praze? Čekají vás osvědčené přednášky od našeho ústředního dua, které překonalo svou vlastní soudnost a ostych a přineslo vám scénické předčítání knižního (s)hitu 50Shades Of Grey. Že jste nebyli na FFku a zmeškali jste legendární předčítání, které proběhlo během oběda ve velkém sálu, po strop ho naplnilo a donutilo přednášející odložit kalhoty? Nebojte, nehodláme se znovu svlékat, abychom ukojili davy. Rozhodli jsme se vám poskytnout videozáznam, který z téhle přednášky vznikl díly našim kamarádům z VlogOutu, neboť i v kruté zimě se lze vrátit do léta a zasmát se společně s námi.

Rozhodli jsme se také zařadit černého koně z FFka, a to přednášku „Byli jsme mladé čtenářky upířích románů“, který nám dokázal, že člověk se může od srdce zasmát i tomu, jak trojice přednášejících dává dohromady ze tří knížek jeden příběh.

Ale NightCon samozřejmě není jen Porty a Kuchy. Čeká vás skvělá soutěž od Komety a Renči, přednášky naší nezdolné Charlotte, Wolverina, Ginny a dalších, o kterých se více dozvíte tady. Takže nebojte, i letošní úvod do nového roku bude řádně temný a děsivý, ale také do něj snad vstoupíme společně s úsměvem na tváři.

Vzhůru na přednášky plné zajímavých knížek, nemrtvých nácků, upíří pornografie nebo zmateného pobíhání přednášejících. A protože pionýři hororu se prezentují na BloodyXmas, tak my si budeme říkat pophororoví skauti.

Ale hlavně se všichni sejdeme v Modré Škole, tak hybaj na stránky PragoFFestu vyplňovat přihlášku!

Porty a Kuchy