Tarja na turné Colours in the Road

V rámci pátého ročníku Rockové Olomouce k nám zavítá královna metalu Tarja Turunen. Olomouc tak bude jediným městem v České republice, které letos zpěvačka navštíví v rámci světového tour k nově vydanému rockovému albu Colours in the Dark. Navíc toto turné odstartuje svým prvním koncertem právě v hanácké metropoli, a to 17. října 2013.
Tarja_Olomouc
Tarja Turunen se po albu ACT 1 na relativně krátkou dobu odmlčela a začala fanoušky zásobovat přísliby písní na nové album. Vše nakonec vyvrcholilo příchodem alba Colours in the Dark. Tarja nahrála v ČR, přesněji ve Zlíně, video k písni Never Enough. Stalo se tak v rámci koncertů Beauty and The Beat, turné, na kterém vystupovala společně s Mikem Terranou.

Po třech koncertech ve Zlíně (4. – 6. dubna 2013) následovalo i vystoupení v Praze (7. 4.). Při těchto zastávkách Tarja natočila i nové DVD. Zpěvačka ale potvrdila, že Never Enough není prvním singlem z alba. Tím hlavním byla píseň Victim of Ritual, která vyšla 12. července.

 


Album Colours in the Dark vyšlo 30. srpna a obsahuje deset nových písní.
Nové CD bude doprovázet i turné s názvem Colours in the Road, které zpěvačka zahájí 17. října 2013 v rámci pátého ročníku „Rockové Olomouce“.

Tarja připravuje singl 500 Letters a pracuje na společné písni s Within Temptation.

Zdroj:
tarjafansite.com
rockovaolomouc.cz