B. Willingham, M. Buckingham, S. Leialoha: Mýty 3 – Láska jako z pohádky

Pohádkový konec?
To sotva.
Ve světě Mýtů nepřichází „a žili šťastně až do smrti“ příliš často. Mýty, uprchlíci z vymyšlených zemí, byly vyhnány ze svých pohádkových světů a přinuceny začlenit se do naší drsné, všední reality.

Myty_laskaTo ale neznamená, že jim nezbývá místo pro romantiku – nebo bolest, zradu a záchvaty žárlivosti, které k ní patří. Vlastně to vypadá, že by láska mohla vykvést mezi dvěma nejotrlejšími a nejpraktičtějšími Mýty. Jsou však tito dva předurčeni najít štěstí – nebo rychlou a definitivní smrt?

Jiří Pavlovský na stránkách Crew k sérii píše:
Tak… a je to venku. Po dlouhé době se objevil další díl skvělé série Mýty (Fables). Původně tuhle řadu vydával Netopejr a teď ji převzalo Crew, aby jí zajistilo pravidelnější vydávání – protože si to vážně zaslouží.
Pokud nemáte první díly, máte ještě šanci to napravit, ale dá se naskočit i u třetího. Ten má skoro 200 stránek a i přes idylický název Láska jako z pohádky to žádná pohoda nebude. Jack kvůli sexu zlikviduje smrt, do Mýtova zavítá bulvární novinář a bude nutné se ho nějak zbavit, Krásný princ se chce dostat zpátky k penězům a někdo hodlá zlikvidovat Sněhurku i Velkého zlého vlka.

Nakladatelství: Crew
Autor: Linda Medley, Bill Willingham, Bryan Talbot, Lan Medina, Mark Buckingham
Autor obálky: James Jean
Překlad: Ľudovít Plata
Počet stran: 192
Rok vydání: 2013
Jazyk:  čeština
Typ comicsu:  barevný
Vazba:  brožovaná
Formát:  250 x 165 mm
Originální název:  Fables 3: Storybook Love

Náhled komiksu najdete zde

Koupit komiks