„Vždycky věděla, že není obyčejná. Ale tohle předčilo veškeré její představy…“

V Nakladatelství FANTOM Print právě vychází nový román M. T. Majar Znamení vlka.
Tak jako jeden z fenoménů a největších bestsellerů dnešní doby, román Padesát odstínů šedi, i Znamení vlka začalo původně jako fan-fiction. M. T. Majar neměla vůbec žádné ambice, nezásobovala nakladatele svými rukopisy, prostě jen chtěla psát pro radost z psaní samotného. A nakladatel si našel ji.

M. T. Majar se se svou fan-fiction stala okamžitě legendou na serveru Bez-hranic.cz, kde své dílo po kapitolách publikovala. Stovky a později i tisíce fanynek netrpělivě čekaly na další příběhy sympatické Češky Tori, žijící v USA, a autorka je nezklamala. Znamení vlka psala po večerech a za dva měsíce je dokončila. Kromě toho se však pustila do dalšího projektu, který ji zcela nečekaně vynesl mezi bestsellerové autorky.

Nakladatelství FANTOM Print totiž po přijetí Znamení vlka, které M. T. Majar začala z fan-fiction přepisovat na samostatný příběh, odhalilo jiný skvost v autorčině šuplíku – román Hot Boys. Vzhledem k tomu, že nespadal do běžné produkce nakladatelství, rozhodli se ho vydat pouze elektronicky. A opět autorčina tvorba následovala vývoj Padesáti odstínů šedi.

Zrodil se totiž netušený bestseller, který porazil v přímém souboji o čtenářskou přízeň taková esa, jako jsou Jo Nesbø nebo Stieg Larsson. A to byl teprve začátek autorčiny kariéry…

M. T. Majar nabourává Znamením vlka tradiční pojetí urban fantasy, které zaplavují český trh ze zámoří. Příběh Tori oživuje autorčin specifický smysl pro humor, cit pro napětí, drama, akci i romantiku a její nepochybný talent pro vytvoření plastických a sympatických hrdinů.

V žánru urban fantasy se jedná nepochybně o knihu roku, kterou nesmíte minout!

Anotace:
Stačí jedno kousnutí…
Tori neměla zrovna normální dětství a dospívání. Ani ona sama není tak docela „normální“. Ale co je doopravdy zač, to zjistí až na druhém konci světa, kde chce začít nový život. A ten také opravdu začne. Sama však netuší, jak moc jiný bude. Do cesty, mezi stehna a následně do srdce se jí připlete alfa smečky lykantropů se slabostí pro zrzavé slovanské typy…
Slovo „vlkodlak“ je na místě, ale oni si tak neříkají. Jsou lycas. Jejich svět není uhlazený a snadný. Je to svět příšer, svět boje, krve a sexu. A Tori se toho všeho dostane víc, než by kdy tušila…

Ukázka z knihy

Info o knize:
Autorka: M. T. Majar
Originální název: Znamení vlka
Formát: pevná vazba s přebalem, 150×210 mm
Počet stran: 256
Cena: 249 Kč
Nakladatel: Fantom Print
ISBN: 978-80-7398-202-7

O autorce:
M. T. Majar
Markéta Marková (píšící pod pseudonymem M.T.Majar), se narodila na podzim, ve znamení Štíra.
Světu ukázala jako první svou druhou tvář, neboť se narodila opačně, a to ji pro další život velkou měrou ovlivnilo. Pracuje v bankovnictví a nedávno rozbila svazujicí okovy manželství, ze kterého si odnesla to nejlepší: syna. Dříve se věnovala také chovu ušlechtilých koček, a její odchovy dnes dělají radost ve spoustě domácností u nás i v zahraničí.
Psát začala až po čtyřicítce, protože – jak sama uvádí – dříve ji to prostě nenapadlo. Její prvotina, román Hot Boys, byla nejprve vydána jako e-book a díky skvělým prodejům se stala v létě 2012 bestsellerem mezi elektronickými knihami a následně vyšla v tištěné verzi. Nyní vychází její urban fantasy (a zároveň první díl trilogie) Znamení vlka. Více informací o autorce naleznete na její webové stránce www.mtmajar.cz.

M. T. Majar: Znovuzrození skrze psaní