Festival fantazie 29. 6. – 8. 7. 2012

Festival fantazie je v ČR největší festival fantastiky a her. 17. ročník přináší hodně zahraničních hostů, rozšíření programu (1300 pořadů) a vylepšení organizace a služeb. Součástí Festivalu fantazie je GameFFest. Již tradičně proběhne začátkem července v Chotěboři.

Rozmístění programových linií naleznete zde.
Přihlášené pořady s anotacemi zde.
Přihlašovat na FF 2012 se můžete zde (do 31. 5. se slevou 20 %).

Novinky FF 2012
7 hlavních novinek k 17. ročníku Festivalu fantazie:

č. 1: Zrušení povinného přihlašování a zjednodušení vstupného
Přihlašování k účasti na FF je nutné jen v případě, že chcete ubytování zajistit od pořadatelů a/nebo chcete slevu a další výhody za přihlášení a zaplacení předem a/nebo jste autorem pořadu v programu. V ostatních případech stačí na recepci festivalu zakoupit vstupenku. Výpočet vstupného a slev byl zjednodušen při zachování všech možností.

č. 2: Zavedení elektronického infosystému
Na 4 obrazovkách (v každé budově jedna) najdete program, fotky, tipy na pořady, informace o změnách v programu a samozřejmě reklamu.

č. 3: Venkovní program na celou dobu festivalu a další rozšíření programu
Nový OutCon nabídne každý den venkovní program – lukostřelba, šerm, hry, bojové sporty apod. Rozšíření videoherny, program ve více místnostech, spojování některých linií do silnějších… Nově ErosLine, MineCon…

č. 4: Známí američtí a britští herci a další zahraniční hosté
Zveme opravdu zajímavé hosty v dosud nebývalém rozsahu. Zahraničních hostů bude ještě více, než na FanCity a budou ještě známější.

č. 5. Slosování tomboly obden
Počet cen od partnerů neustále narůstá a proto připravujeme 4 tomboly o ceny v hodnotě mnoha desítek tisíc. Hlavní cenou Velké tomboly 8.7. bude Xbox 360 i s hrou a taškou plnou dalších dárků.

č. 6. Změna organizace turnajů v deskových hrách
Turnajů bude méně, ale možností získat ceny více a s větší šancí na výhru. Každý účastník dostane kartičku a za vyzkoušení vybraných her dostane samolepku/razítko. Vyplněné kartičky budou každý den navečer slosované o zajímavé výhry.

č. 7. Nový web www.festivalfantazie.cz
A to včetně anglické verze pro přilákání zahraničních účastníků.