Harry Dresden na DVD za 39 Kč

Na stáncích se včera objevilo DVD s prvními čtyřmi epizodami TV seriálu The Dresden Files podle knižní předlohy Jima Butchera o chicagském čaroději Harrym Dresdenovi.

Harry Dresden, cynický čaroděj – jediný zaznamenaný v místním telefonním seznamu… Je nejlepším detektivem ve svém oboru. V životě už toho hodně prožil, dopustil se mnohých prohřešků a mnoho jiných se naopak provinilo proti němu. Pomocí své vnitřní síly je schopen postavit se na odpor jakékoliv hrozbě, ať už je pozemského, nebo i nadpřirozeného původu.

V současném Chicagu občas vypomůže policii řešit případy, které jsou na její síly. Jeho rádcem a pomocníkem je duch Bob, který bydlí v lidské lebce.

Proto mu policistka Connie Murphy právě v těchto záhadných případech telefonuje, protože Dresden je specialistou zrovna na takové rébusy.

Původní název: The Dresden Files
Země původu: USA/Kanada
Rok vzniku: 2007
Režie: David Carson, Michael Grossman, James A. Contner
Hrají: Paul Blackthorne (Harry Dresden), Valerie Cruz (poručík Connie Murphyová), Terrence Mann (Bob), Raoul Bhaneja (detektiv Sid Kirmani), Daniel Kash (Justin Morningway), Jonathan Higgins (Colm Dresden), Matthew Knight (maldý Harry Dresden), a další.