Koncert Emilie Autumn (Praha-13. 2., Bratislava-14. 2.)

Žena tisíce a jedné tváře, Emilie Autumn, žije momentálně život zpěvačky a proto se rozhodla zaktivovat svou nekonvenční doprovodnou kapelu The Bloody Crumpets a vyrazit s ní na rozsáhlé evropské turné. Kabaretní kostýmy, teatrální show, mix alternativní elektroniky, industriálu, gothic rocku a punku, Emilie svou hudbu nazývá jednoduše jako „victoriaindustrial“.

Emilie Autumn

Výsledkem rovnice o dvou neznámých, tedy Emilie Autumn + The Bloody Crumpets, pak snad ani nemůže být nic jiného, než totálně výstřední, zábavná, ale hlavně nádherně zvrácená show, která je lahůdkou nejen pro uši, ale i pro oči. Ostatně, čekali byste něco jiného od ženy, která věří, že každá žena je víla a jejíž pes nosí křidýlka a je svou paničkou nazýván „fairy-dog“…?

Emilie Autumn je neuchopitelné zjevení, které fascinuje. Po roce od jejího vystoupení v Praze se nyní vrací zpět a kdo chce opravdu zažít něco „jiného“, neměl by určitě chybět 13. února v Praze, nebo o den později v Bratislavě.

Vstupenky na koncerty Emilie Autumn v Praze a Bratislavě jsou k dostání ve všech běžných předprodejích Obscure promotion. Více informací naleznete na webu www.obscure.cz nebo tel. číslech 774 220 183 a 775 095 666.

sobota 13.02. 2010, Praha – Exit Chmelnice
neděle 14.02. 2010, Bratislava – Randal Club

Související linky:
www.myspace.com/emilieautumn
www.obscure.cz