Soutěž o volňásky na VampCon

Utíká nám to docela rychle, že? Ani ne za tři měsíce jsou tady tolik očekávané letní prázdniny, na jejich začátku již tradičně Festival fantazie a tedy i VampCon. Tak si zasoutěžíme, co říkáte? A rovnou o volný vstup na celou naši čtyřdenní akci!

Slyšíte dobře, jeden šťastlivec od nás získá čtyři volné vstupenky na Festival fantazie a právě tolik dní trvá VampCon. Je už pak na případném vyvoleném, zda je použije pouze jako slevu a zůstane na více dní festivalu nebo se zúčastní jen VampConu a bude ho mít takříkajíc zadarmo.

Jak tedy soutěžit? Jednoduše zašlete správné odpovědi na následující otázky na mail vampcon(zavináč)deti-noci.cz, připojte své celé jméno (adresa netřeba) a do předmětu zprávy napište „soutez“. Uzávěrka soutěže je 15. května, slosování proběhne několik málo dní poté. Tak hodně štěstí!

1) Kdo je autorkou knižní předlohy filmu Interview s upírem?

2) Ve kterém roce byl poprvé vydán román Dracula?

3) Jak se jmenuje hrad, ve kterém podle Brama Stokera žil hrabě Dracula?

4) Ve kterém roce měl premiéru český muzikál Karla Svobody Dracula?

5) Jak se jmenuje herec, který ztvárnil roli Van Helsinga ve stejnojmenném filmu z roku 2004?

6) Mají upíři raději česnek nebo krev?

7) Jak se jmenuje populární česká spisovatelka, která v současné době sklízí úspěch se svou knižní sérií o upírce Tině Salo?

8) Jaké je příjmení lidumilné upíří rodiny ze ságy Stmívání?

9) Jak se jmenuje hlavní upíří hrdinka prvních dvou filmovů z trilogie Underworld?

10 Kolik románů o oživovatelce zombií Anitě Blake z pela Laurell K. Hamiltonové bylo doposud přeloženo do češtiny a vydáno?