Muzikál Dracula se vrací

Návrat jedné z největších muzikálových legend! Vynikající dílo skladatele Karla Svobody – muzikál Dracula – se opět vrací na prkna, která znamenají svět. Pán temnot znovu zazáří již pátého února v Divadle Hybernia.

Muzikál Dracula

Všichni jistě ještě máte v živé paměti skvělé výkony Daniela Hůlky, Lucie Bílé, Leony Machálkové a Jiřího Korna. Zajímá vás, koho obsadili do hlavních rolí tentokrát?

Knížete zatracených se opět zhostí Daniel Hůlka, který v současné době zažívá slibný comeback. Střídat ho bude Pepa Vojtek, frontman rockové skupiny Kabát.

Jeho družku Lorraine bude hrát Monika Absolonová, kterou můžete mimo jiné znát z titulní role muzikálu Kleopatra a velkým překvapením je Leona Machálková, jež ve staré verzi Draculy hrála Adrianu. Takže si teď zkusí i pohled trochu z jiné strany.

Když už jsme u Adriany/Sandry, její roli dostaly finalistky soutěže Superstar – Šárka Vaňková a Kamila Nývltová. Docela odvážné rozhodnutí – tak uvidíme, jak to holkám půjde. Menší roli, a to ohnivou nymfu, dostala i Michaela Nosková.

Dále určitě stojí za zmínku Bohuš Matuš v roli Stevena, bratra Lorraine. Osobně myslím, že Bohušovi tahle část sedne a v kněžském rouchu si ho umím dobře představit.

Nejvíce jsem se těšila na obsazení trojrole Šašek/Sluha/Profesor, protože Jiří Korn byl opravdu úžasný a jen stěží jeho výkon někdo předčí. Dokážou se k němu Aleš Háma a Jiří Langmajer vůbec přiblížit? Jsem optimistická.

Toto ani zdaleka není úplný výčet herců, které můžete již začátkem února spatřit – vypíchla jsem jen ty, kteří mě nějakým způsobem zaujali. Pro více informací určitě navštivte oficiální stránky obnoveného muzikálu, popřípadě si v naší galerii můžete prohlédnout několik prvních fotek herců v kostýmech.

Daniel Hůlka v muzikálu Dracula