VampCon 2008 v přípravě

Takřka historický okamžik! První oficiální setkání fanoušků upírů a vlkodlaků se uskuteční letos na Festivalu fantazie ve dnech 30.6.–1.7. pod organizátorskou taktovkou serveru Děti-noci.cz. A v čem se náš con liší od akcí podobného typu?

VampCon

Především v tom, že VampCon není žádné večerní setkání příznivců gothic módy a undergroundového stylu. Jsme plnohodnotný dvoudenní horor con s vlastním programem, zahrnujícím přednášky, promítání a besedy.

Díky patronátu již léty ověřeného Festivalu fantazie si nemusíte dělat starosti s ubytováním ani stravováním. Vše se dá zařídit jen pár kliknutími v elektronické přihlášce a navíc to vyjde velmi lacino s porovnáním s ostatními akcemi, kde jste nuceni přespávat v drahých ubytovnách.

A na co se můžete těšit? Pořadatelé vás pobaví množstvím zajímavých tématických přednášek o dětech noci, budete mít možnost shlédnout kultovní i méně známé upíří a vlkodlačí filmy na velkém plátně, dozvíte se něco o současných populárních seriálech jako Moonlight a Blood Ties a zároveň pustíme několik epizod, abychom vás patřičně naladili na pokračování.

Výjimkou nebudou ani fundované přednášky z oblasti PC her s ukázkami hraní (Vampire: The Masquerade – Blodlines, Legacy of Kain…), soutěže o hodnotné ceny a pokud vše půjde dobře, pozveme i české spisovatelky upířích románů.

To a mnohem více je VampCon 2008, tak se přijďte pobavit do Chotěboře! Pro více informací navštivte oficiální stránky akce na adrese http://vampcon.deti-noci.cz . Nastínění programu bude již brzy!

VampCon